R5 7500f 6700xt sistem

Reaksiyon skoru
12
Seçtiğim parçalar bunlar bie problem varsa önerilerinizi isterim. 6 ay taksitli alınacak parçalar ekran kartı 6700xt 2. El alınacak + uygun fiyatlı f/p bir monitör önerinizi beklerim

Ekler

• IMG_9570.jpeg
    IMG_9570.jpeg
    140 KB · Hit: 46
  • IMG_9569.jpeg
    IMG_9569.jpeg
    138.7 KB · Hit: 38
alıcağınız psu C- ortalama bir psu kasanız güzel duruyor ssdyi belirtiğim şekilde alırsanız daha iyi olur rami çok iyi seçmişsiniz 1x16 olması gelecekse 1 adet daha alıp 32gb yapmak için süper olur
benim önerim 2. elden alıncaksa 6800xt almanız günümüzde bile taş gibi olan 2k da çok rahat oyun oynatabilcek güze bir kartır. Monitör olarak bir biglim yok ama işlemci soğutucunuz yoksa : thermalright peerlees assasin yada king modeli veya deepcool ak400 veya ak620 bu soğutucuları önerebilirim.

Ekler

• 1740149316461.png
    1740149316461.png
    50.9 KB · Hit: 22
alıcağınız psu C- ortalama bir psu kasanız güzel duruyor ssdyi belirtiğim şekilde alırsanız daha iyi olur rami çok iyi seçmişsiniz 1x16 olması gelecekse 1 adet daha alıp 32gb yapmak için süper olur
benim önerim 2. elden alıncaksa 6800xt almanız günümüzde bile taş gibi olan 2k da çok rahat oyun oynatabilcek güze bir kartır. Monitör olarak bir biglim yok ama işlemci soğutucunuz yoksa : thermalright peerlees assasin yada king modeli veya deepcool ak400 veya ak620 bu soğutucuları önerebilirim.
aynen öyle 1tb olması daha iyi tabii bütçe varsa

deepcool ak400 modelini kendi r 5 7600 için kullanıyorum performansı çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle 1tb olması daha iyi tabii bütçe varsa
doğum günününüz kutlu olsun :blobdance:

Eywallah

deepcool ak400 modelini kendi r 5 7600 için kullanıyorum performansı çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doğum günününüz kutlu olsun :blobdance:
Teşekkür ederimm

Hocam hepsiburada da olan bir kasa var mı acaba bu ayarda ? Benim seçtiğim kasa kullanılır mı yoksa riske atmadan daha mı iyi bir seçeneğe yönelmeliyim
Attığınız kasa sanırsam vento'nun hava akışı iyiyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. FSP PSU'ları da iyi diye biliyorum. XPG mantıklı geldiği için önermek istedim. Tabii siz yine de farklı modellere de bakabilirsiniz almadan önce kasayı kullananların yorumlarına ve forumlara da bakmanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,081
Üyeler
191,220
Son üye
CesaB1k
Geri