Umutguenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
aynen öyle 1tb olması daha iyi tabii bütçe varsaalıcağınız psu C- ortalama bir psu kasanız güzel duruyor ssdyi belirtiğim şekilde alırsanız daha iyi olur rami çok iyi seçmişsiniz 1x16 olması gelecekse 1 adet daha alıp 32gb yapmak için süper olur
benim önerim 2. elden alıncaksa 6800xt almanız günümüzde bile taş gibi olan 2k da çok rahat oyun oynatabilcek güze bir kartır. Monitör olarak bir biglim yok ama işlemci soğutucunuz yoksa : thermalright peerlees assasin yada king modeli veya deepcool ak400 veya ak620 bu soğutucuları önerebilirim.
deepcool ak400 modelini kendi r 5 7600 için kullanıyorum performansı çok iyi.alıcağınız psu C- ortalama bir psu kasanız güzel duruyor ssdyi belirtiğim şekilde alırsanız daha iyi olur rami çok iyi seçmişsiniz 1x16 olması gelecekse 1 adet daha alıp 32gb yapmak için süper olur
benim önerim 2. elden alıncaksa 6800xt almanız günümüzde bile taş gibi olan 2k da çok rahat oyun oynatabilcek güze bir kartır. Monitör olarak bir biglim yok ama işlemci soğutucunuz yoksa : thermalright peerlees assasin yada king modeli veya deepcool ak400 veya ak620 bu soğutucuları önerebilirim.
doğum günününüz kutlu olsunaynen öyle 1tb olması daha iyi tabii bütçe varsa
Eywallahalıcağınız psu C- ortalama bir psu kasanız güzel duruyor ssdyi belirtiğim şekilde alırsanız daha iyi olur rami çok iyi seçmişsiniz 1x16 olması gelecekse 1 adet daha alıp 32gb yapmak için süper olur
Teşekkür ederimmdeepcool ak400 modelini kendi r 5 7600 için kullanıyorum performansı çok iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
doğum günününüz kutlu olsun![]()
Hocam hepsiburada da olan bir kasa var mı acaba bu ayarda ? Benim seçtiğim kasa kullanılır mı yoksa riske atmadan daha mı iyi bir seçeneğe yönelmeliyimhttps://www.gamegaraj.com/urun/xpg-k-mesh-kyber-750w-80-gold-rainbow-matx-atx-siyah-kasa/ kasa olarak 750 80+ gold olduğu için bu daha iyi olur bence ama taksitleri ne kadar fark eder bilemem.
Attığınız kasa sanırsam vento'nun hava akışı iyiyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. FSP PSU'ları da iyi diye biliyorum. XPG mantıklı geldiği için önermek istedim. Tabii siz yine de farklı modellere de bakabilirsiniz almadan önce kasayı kullananların yorumlarına ve forumlara da bakmanızı öneririm.Hocam hepsiburada da olan bir kasa var mı acaba bu ayarda ? Benim seçtiğim kasa kullanılır mı yoksa riske atmadan daha mı iyi bir seçeneğe yönelmeliyim
R25i-30 gereksiz pahalı geldi nedense gözüme Samsung Odyssey G4 bu bütçede daha mantıklı olmaz mı ?Monitör için bütçenizi belirtmemişsiniz
2K için
1080p için
Bunlar en kaliteli modelerdir bütçeniz daha aşağıda ise farklı monitörler önerebilirim
Sizin attığınız monitör gereksiz pahalı hocam attığım monitör bu fiyat bandının en iyi monitörüR25i-30 gereksiz pahalı geldi nedense gözüme Samsung Odyssey G4 bu bütçede daha mantıklı olmaz mı ?