Neler Yeni

R5 7500f 6700xt sistem

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Sizin attığınız monitör gereksiz pahalı hocam attığım monitör bu fiyat bandının en iyi monitörü
Lenovo R25i-30 6.7k olarak gözüküyor şuan. Fiyatını 5k diye hatırlıyordum fakat fiyatları artmış. Bu fiyatlarla Samsung daha mantıklı bence.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
sistem iyi farklı yönelmenize gerek yok ssdyi önerdiğimiz gibi 1tb tutup bir de işlemci soğutucusu alın o zaman güzel olur. @X SHADOW X arkadaşın önerdiği monitörler güzel gibi bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Oğuzhan
Lenovo R25i-30 6.7k olarak gözüküyor şuan. Fiyatını 5k diye hatırlıyordum fakat fiyatları artmış. Bu fiyatlarla Samsung daha mantıklı bence.
Olabilir hocam g4 hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat bu fiyata bandında çoğu kişi bu monitörleri öneriyor monitör hakkında inceleme paylaşanların önerisi bu g4 hakkında hiçbir öneri hiçbir yazı görmedim

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Olabilir hocam g4 hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat bu fiyata bandında çoğu kişi bu monitörleri öneriyor monitör hakkında inceleme paylaşanların önerisi bu g4 hakkında hiçbir öneri hiçbir yazı görmedim
Lenovo kötü bir monitör değil fakat bence bu kadar yüksek bütçenin monitörü değil. 5k'ya bulunabiliyordu çünkü. Konu sahibinin monitör bütçesi de belli değil. Bugün 3500'e Acer'ın 165 hz ips panel monitörü vardı.

Top Bottom