Oyun için kötü sistem.bütçe biraz çıkılırsa.CYBER-1650S / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS PHOENIX GTX 1650 SUPER OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.www.gaming.gen.tr
daha iyisini atabilirsin sorun yok bunu buldum bunu attımOyun için kötü sistem.
Daha iyisi yok işte.daha iyisini atabilirsin sorun yok bunu buldum bunu attım
5000,5500 TL arası sistem toplayacağım önerileriniz varmı
yani daha iyisi şuan bu fiyatta olmadığı için acele alıncaksa bu tercih edilebilir.Daha iyisi yok işte.
İllaki vardır ama stoklar yok. Senin attığın da kötü.
Render için evet, oyun için hayır.yani daha iyisi şuan bu fiyatta olmadığı için acele alıncaksa bu tercih edilebilir.
benim attığım daha iyi gibi bir bakın derimyani daha iyisi şuan bu fiyatta olmadığı için acele alıncaksa bu tercih edilebilir.
ssd psu hakkında bi bilgim yok geri kalanı güzel.benim attığım daha iyi gibi bir bakın derim
psuyu bir sürü kişi kullanıyor hiç psum patladı diyeni görmedim bu psu ile alakalı ssd de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hadi diyelimki bir ihtimal ufak bir sıkıntı var yinede alınıp yerine yeni ssd takılabilir hem kasa hem ekran kartı hem anakart hem işlemci ve 8 ram bu fiyata zor bulunurssd psu hakkında bi bilgim yok geri kalanı güzel.
Attığım sistemlere bakabilir misiniz?Oyun için kötü sistem.
Neo 5T 10 daha iyi ama ekran kartları kötü.Skywalker 5A ASUS - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Skywalker 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarlarla 5493tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleNeo 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İ5 10400f li mis 5200 e
Alıntıyı görüntüleAquarius 5A ASUS - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aqua 5A Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Oyun odaklı olarak da 4980tl ye
Alıntıyı görüntüleIn-Win 5A - Game Garaj
En güçlü işlemci ve ekran kartı modeline sahip inwin 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu da 5280 e geliyor
Attığım sistemlere bakabilir misiniz?