2. El olurmuArkadaşlar 5-6 k arası masaüstü, laptop pc istiyorum. Günlük işlerim ve ara sıra oyun oynamak için kullanacağım. Önerileriniz bekliyorum. 2. el de olur.
Evet2. El olurmu
ryzen 3600 16 gb ram lı pc ekran kartsız önerebilirim ekran kartı alırsan ilerde çok iyi bi tane bf 2042 bile oynatır 5 k dı pc nin fiyatı 0 dırArkadaşlar 5-6 k arası masaüstü, laptop pc istiyorum. Günlük işlerim ve ara sıra oyun oynamak için kullanacağım. Önerileriniz bekliyorum. 2. el de olur.
Link verebilir misin?ryzen 3600 16 gb ram lı pc ekran kartsız önerebilirim ekran kartı alırsan ilerde çok iyi bi tane bf 2042 bile oynatır 5 k dı pc nin fiyatı 0 dır
ekran kartsız görüntü vermiyor ama ben pc mi bu adamdan aldım i5 12400f li 16gb ram yine sıfır 7750 ye aldımLink verebilir misin?
@DerratiX @pickpocket @Perfectshot06ryzen 3600 16 gb ram lı pc ekran kartsız önerebilirim ekran kartı alırsan ilerde çok iyi bi tane bf 2042 bile oynatır 5 k dı pc nin fiyatı 0 dır
kargola almadım ben elden aldım ama kargolada çok sipariş gittiğini söylemişti bideLink verebilir misin?
ben aldığım yeri önerdim kardeşim bilgim yok ne var hemen etiketliyorsun bende aldığım pc den yazıyorum
Ben PC onersinler diye etiketlerim ?kargola almadım ben elden aldım ama kargolada çok sipariş gittiğini söylemişti bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben aldığım yeri önerdim kardeşim bilgim yok ne var hemen etiketliyorsun bende aldığım pc den yazıyorum
şikayet sandım özür dilerimBen PC onersinler diye etiketlerim ?
Ben PC onersinler diye etiketlerim ?
Önemli değilşikayet sandım özür dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sebepsiz yere şikayet yedim sandım
Fiyat ne kadar olacak bilginiz var mı?Yarın yayınlanacak olan Pc Hocası sistemi bekleyin