5000-6000tl telefon önerisi

bn şuan redmı 10 la pişmanım keşke yd ip xs alsaydım diye yada asus rog 2
ben muhtemelen ilk gördüğüm telefonu alsam bile memnun olurum hocam :D telefonu çok az kullanan biriyim sosyal medyayla işim olmuyor genelde nadiren fotoğraf çekilirim

hocam inanın 5 yıldır j7 prime kullanıyorum ve tek kullanım sebebim alo alo oluyor ama artık telefonun arka lensi falan çizik fotoğraflar nokia telefon gibi çekiyor falan o yüzden yenilemeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

t

teşekkür ederim hocam biraz daha araştırıcam aklımda bulunsun. peki kaçak olmazsa ne önerirsiniz?

nereden bulabilirim hocam? sıfır almayacaksam gözümle görmeyi istiyorum alacağım telefonu
Tecno Camon 18 veya Redmi Note 10 5G

bn şuan redmı 10 la pişmanım keşke yd ip xs alsaydım diye yada asus rog 2
Egea alıp keşke Ferrari alsaydım dediniz ama 😄

350$ ım var derseniz Oneplus 9 5G veya Redmi Note 12 Pro 5G derim. Aradaki 100 dolar çok büyük fark evet ama bende 6000 den 8000 e çıkardım cihazları sonuçta 5 sene kullanıyoruz neredeyse.

350$ ım var derseniz Oneplus 9 5G veya Redmi Note 12 Pro 5G derim. Aradaki 100 dolar çok büyük fark evet ama bende 6000 den 8000 e çıkardım cihazları sonuçta 5 sene kullanıyoruz neredeyse.
malesef bütçe kısıtlı havadan biyerden para gelirse düşünebilirim ama şimdilik zor gibi :D note 10 benimde aklımdaki telefon ona göz atıcam. teşekkür ederim

o zaman telefoncu babamın aklını karıştırdı asus a dedi parçası bulunmaz fln filan ip e de kapandımı bida açılmaz çöp olur fln dı diye döyledi de söyledi babamda bni dinlemedi ondan aldı

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
redmi 12 hatayda 7k kaçak

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Geri