- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben muhtemelen ilk gördüğüm telefonu alsam bile memnun olurum hocambn şuan redmı 10 la pişmanım keşke yd ip xs alsaydım diye yada asus rog 2
ben muhtemelen ilk gördüğüm telefonu alsam bile memnun olurum hocambn şuan redmı 10 la pişmanım keşke yd ip xs alsaydım diye yada asus rog 2
Tecno Camon 18 veya Redmi Note 10 5Ghocam inanın 5 yıldır j7 prime kullanıyorum ve tek kullanım sebebim alo alo oluyor ama artık telefonun arka lensi falan çizik fotoğraflar nokia telefon gibi çekiyor falan o yüzden yenilemeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
t
teşekkür ederim hocam biraz daha araştırıcam aklımda bulunsun. peki kaçak olmazsa ne önerirsiniz?
nereden bulabilirim hocam? sıfır almayacaksam gözümle görmeyi istiyorum alacağım telefonu
Egea alıp keşke Ferrari alsaydım dediniz amabn şuan redmı 10 la pişmanım keşke yd ip xs alsaydım diye yada asus rog 2
malesef bütçe kısıtlı havadan biyerden para gelirse düşünebilirim ama şimdilik zor gibiTecno Camon 18 veya Redmi Note 10 5G
Egea alıp keşke Ferrari alsaydım dediniz ama
350$ ım var derseniz Oneplus 9 5G veya Redmi Note 12 Pro 5G derim. Aradaki 100 dolar çok büyük fark evet ama bende 6000 den 8000 e çıkardım cihazları sonuçta 5 sene kullanıyoruz neredeyse.
o zaman telefoncu babamın aklını karıştırdı asus a dedi parçası bulunmaz fln filan ip e de kapandımı bida açılmaz çöp olur fln dı diye döyledi de söyledi babamda bni dinlemedi ondan aldıTecno Camon 18 veya Redmi Note 10 5G
Egea alıp keşke Ferrari alsaydım dediniz ama
350$ ım var derseniz Oneplus 9 5G veya Redmi Note 12 Pro 5G derim. Aradaki 100 dolar çok büyük fark evet ama bende 6000 den 8000 e çıkardım cihazları sonuçta 5 sene kullanıyoruz neredeyse.
teşekkürlerredmi 12 hatayda 7k kaçak