Neler Yeni

5000 liraya kadar laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Tasarım programlarında render için ara sırada oyun oynamak için bi laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir şuan dolar kurundan kaynaklı aşırı bi artış var ama uzun süredir bu konularla ilgilenenler bilir bu tür ani kur yükselmelerinden sonra fiyatların tekrar eski bandına düşmesi ne kadar zaman alır tabi kimse ekonomist değil burada ama en azından öngörülerinizi merak ediyorum şuan herhangi bi cihaz almalı mı yoksa beklemelimi kararsız kaldım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tasarım programlarında render için ara sırada oyun oynamak için bi laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir şuan dolar kurundan kaynaklı aşırı bi artış var ama uzun süredir bu konularla ilgilenenler bilir bu tür ani kur yükselmelerinden sonra fiyatların tekrar eski bandına düşmesi ne kadar zaman alır tabi kimse ekonomist değil burada ama en azından öngörülerinizi merak ediyorum şuan herhangi bi cihaz almalı mı yoksa beklemelimi kararsız kaldım
Kesinlikle beklenmeli hocam. Fiyatların düzelmesi PC bileşenleri üreten firmaların tam kapasite üretime geçmesiyle olur ancak. Çünkü sistem fiyatlarındaki pahalılığın nedeni dolardan ziyade stokların az olması. Piyasa durulduğunda bu laptop'un fiyatı elbet düşecektir. Belki dolarla birlikte belki de üretimle birlikte. Orta segmentte alabileceğiniz en iyi laptoplardan birini aşağıya bırakıyorum sizin için :giggle:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu önerdiğin modelde ram yeterlimidir 3d max projeye göre bilgisayarı oldukça zorluyor
Önerin için teşekkürler bi süre daha bekleyeyim o zaman aslında daha öncedende alabilirdim niye beklettim bilmiyorum 😅

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,764
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom