A Abiniztc 80+ Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alp 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 paydak yazmış: Sen bilirsin hocam ben 8gb ram 256gb kullanıyorum bunu tavsiye ederim 200 300tl fark vardı en son kesinlikle değer Devamı için tıklayın... Hocam o fiyatı zorlarım ama olacağını sanmıyorum. Aralarında çok fazla bir fark olmaz gibi bence ya.
paydak yazmış: Sen bilirsin hocam ben 8gb ram 256gb kullanıyorum bunu tavsiye ederim 200 300tl fark vardı en son kesinlikle değer Devamı için tıklayın... Hocam o fiyatı zorlarım ama olacağını sanmıyorum. Aralarında çok fazla bir fark olmaz gibi bence ya.
pilav 80+ Bronze Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 595 7 Mart 2022 #15 Abiniztc yazmış: Hocam o fiyatı zorlarım ama olacağını sanmıyorum. Aralarında çok fazla bir fark olmaz gibi bence ya. Devamı için tıklayın... Sana kalmış dostum ben tavsiyemi soyledim gerisi senindir
Abiniztc yazmış: Hocam o fiyatı zorlarım ama olacağını sanmıyorum. Aralarında çok fazla bir fark olmaz gibi bence ya. Devamı için tıklayın... Sana kalmış dostum ben tavsiyemi soyledim gerisi senindir
trenboloneren 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1,955 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,119 Konum Yahşihan İsim Eren İlker Ağar İlgilendiği Kategoriler Fitness Instagram @eren__agar Steam 1075812335 Discord eren21601#7919 Reddit eren21601 7 Mart 2022 #16 o1FeliX yazmış: Evet, Yanlış mı biliyorum? Devamı için tıklayın... Yanlış olup olmadığını bilmiyorum ama ilk kez senden duydum şaşırdım yani
o1FeliX yazmış: Evet, Yanlış mı biliyorum? Devamı için tıklayın... Yanlış olup olmadığını bilmiyorum ama ilk kez senden duydum şaşırdım yani
o1FeliX 80+ Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 463 Dahası Reaksiyon skoru 173 İsim Görkem Fidan 7 Mart 2022 #17 Rehber Matematik yazmış: Yanlış olup olmadığını bilmiyorum ama ilk kez senden duydum şaşırdım yani Devamı için tıklayın... Yok dostum araştırabilirsin. Poxo X3 ve X3 Pro modellerinde oyunculara özel olarak telefona sıvı soğutma koydu.
Rehber Matematik yazmış: Yanlış olup olmadığını bilmiyorum ama ilk kez senden duydum şaşırdım yani Devamı için tıklayın... Yok dostum araştırabilirsin. Poxo X3 ve X3 Pro modellerinde oyunculara özel olarak telefona sıvı soğutma koydu.