mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Öncelikle iyi günler dilerim elimde 5000 TL para var. Evimdeki bilgisayarım eskidiginden ve sorun çıkarmaya başladığından yeni bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim olmadığı icin sizden yardim almam lazim.
Youtubedan izledigim videolar dogrultusunda suanda aklimda olan bu sistemler var. Bu sistemler nasıl alinir mi, yükseltme yapmalı mıyim ?yada bu fiyatlara daha iyi sistemler var mi? Varsa yardımlarınızı bekliyorum. Cuma günü incehesapta indirimler olucak yanit alamazsam ordan bi sistem alıcam.
Youtubedan izledigim videolar dogrultusunda suanda aklimda olan bu sistemler var. Bu sistemler nasıl alinir mi, yükseltme yapmalı mıyim ?yada bu fiyatlara daha iyi sistemler var mi? Varsa yardımlarınızı bekliyorum. Cuma günü incehesapta indirimler olucak yanit alamazsam ordan bi sistem alıcam.
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı
www.teknobiyotik.com
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
DA-V4/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI RX 580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-V4/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI RX 580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V4 ITOPYA'da.
www.itopya.com
CHERRY-GAMER/AMD Ryzen 3 3100/ASUS AREZ DUAL RX580 OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
CHERRY-GAMER/AMD Ryzen 3 3100/ASUS AREZ DUAL RX580 OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CHERRY-GAMER ITOPYA'da.
www.itopya.com