Merhabalar 5000 TL bütçem var oyun oynamam , hızlı olsun , donma yapmasın şarjı 1 güne yakın gitsin bana yeterli. Şuan oppo A5 2020 kullanıyorum ondan iyi olsa yeterli benim için ne önerirsiniz şuanlık aklımda redmi 10c var
iPhone 8 plus 5.5 a rahat bulursun oyunla işin yoksa akıcılık sosyal medya istiyorsan androidi kafandan bile geçirmeMerhabalar 5000 TL bütçem var oyun oynamam , hızlı olsun , donma yapmasın şarjı 1 güne yakın gitsin bana yeterli. Şuan oppo A5 2020 kullanıyorum ondan iyi olsa yeterli benim için ne önerirsiniz şuanlık aklımda redmi 10c var
Güzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuzRedmi 9T
Son kullancı yorumlarını okudum öyle bir yazı yazan görmedim ilk defa da duydum öyle bir sorun olursa garantiden faydalanırsınız öyle bir sorun olucagını sanmıyorum aklınıza takılırsa poco m3 e bakabilirsin aynı seviyedelerGüzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Kesinlikle android iyi güzel keyifli ama kullanışsıziPhone 8 plus 5.5 a rahat bulursun oyunla işin yoksa akıcılık sosyal medya istiyorsan androidi kafandan bile geçirme
Peki görüntü kalitesi dışında neden 10c değil de 9t sorabilir miyimSon kullancı yorumlarını okudum öyle bir yazı yazan görmedim ilk defa da duydum öyle bir sorun olursa garantiden faydalanırsınız öyle bir sorun olucagını sanmıyorum aklınıza takılırsa poco m3 e bakabilirsin aynı seviyedeler
MIUI ile alakalı bir sorun bu bende Redmi Note 9 pro var MIUI 13'e geçince sorun çözüldüGüzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
9t ekran kamera 10c yonga olarak iyiPeki görüntü kalitesi dışında neden 10c değil de 9t sorabilir miyim
Poco m3 pro veya ikinci el 8 plus bulabilirsin hocamGüzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Note 9 bence daha iyiBeyler redmi note 9 mu redmi 9t mi?