Neler Yeni

5000 TL civarı telefon

Melihsrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Sarkın
Merhabalar 5000 TL bütçem var oyun oynamam , hızlı olsun , donma yapmasın şarjı 1 güne yakın gitsin bana yeterli. Şuan oppo A5 2020 kullanıyorum ondan iyi olsa yeterli benim için ne önerirsiniz şuanlık aklımda redmi 10c var

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
İphoneler nasıldır hcm apple kullanırmıydınız 2 . El de güzel apple lar var yani 5k ya androiden bıktım çünkü bende samsung a10 s kullanıorum sürekli bi kasma var telde apple tereyağ gibi bende değişcem de bi x bile 9k 2. El de önerim bence hcm gidip bi casper x20 alın kasar kasmaz bilmem ama sıfırı trendyolda 4.5 5 k arası yeni telefon ztn 2 3 sene önce çıktı kasmaz bence önerisi olan varsa banda yoksa apple almayı planlıoyorum.....

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Merhabalar 5000 TL bütçem var oyun oynamam , hızlı olsun , donma yapmasın şarjı 1 güne yakın gitsin bana yeterli. Şuan oppo A5 2020 kullanıyorum ondan iyi olsa yeterli benim için ne önerirsiniz şuanlık aklımda redmi 10c var
iPhone 8 plus 5.5 a rahat bulursun oyunla işin yoksa akıcılık sosyal medya istiyorsan androidi kafandan bile geçirme

Semiramis41

80+ Bronze
Güzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Son kullancı yorumlarını okudum öyle bir yazı yazan görmedim ilk defa da duydum öyle bir sorun olursa garantiden faydalanırsınız öyle bir sorun olucagını sanmıyorum aklınıza takılırsa poco m3 e bakabilirsin aynı seviyedeler

Melihsrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Sarkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son kullancı yorumlarını okudum öyle bir yazı yazan görmedim ilk defa da duydum öyle bir sorun olursa garantiden faydalanırsınız öyle bir sorun olucagını sanmıyorum aklınıza takılırsa poco m3 e bakabilirsin aynı seviyedeler
Peki görüntü kalitesi dışında neden 10c değil de 9t sorabilir miyim

QWuiet

80+ Bronze
Güzel bir telefon gibi duruyor fakat kronik güç sorunu olduğu yazılmış çoğu yerde durduk yere kapanıp açılmıyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
MIUI ile alakalı bir sorun bu bende Redmi Note 9 pro var MIUI 13'e geçince sorun çözüldü

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri