Neler Yeni

9500 tl altı telefon önerisi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bencede xs bulamaz bulursa bile söylenmeyen hasarı vardır. Bende x bakıyordum çok fazla kronik sorunu olduğu söylendi ekranda yeşil çizgi vs. çıkıyormuş. Fakat en son üretilen x versiyonlarında kronik sorunlar ortadan kalkmış onu da bulmak zordur. Se2 oldukça güçlü bir telefon fakat hem ekranı küçük hem de günlük kullanım süresi çok az. Benim de tercih edeceğim bir telefon değil fakat ikinci el iphone tarafında bu bütçeye en iyi tercih bu olur.
hocam bende x kullandım kronik hiç bir sorunla karşılaşmadım alırken piyasada face id ve truetone bozuk çok cihaz var ona dikkat etmek lazım se2 işlemci olarak güçlü olsada hem ekran hem batarya ben x ten yanayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
evet ucuz bir şey arıyorsanız alınabilir ama 9.5k bütçenin tamamını haracamaya hazırsanız iphone x derim
9,5 k olsa bütçe direkt dediğiniz gibi 2.el bakardım hocam. O bütçeye bu sıfır cihazları almayı düşünmem. Zaten halihazırda kullanıyorum telefon ama sırf vergi indiriminden yararlanayım diye alacağım cihazı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurtdışı redmi note 12 pro 5g bakabilrisn kendim kullanıyorum şuan

7k civarı değişiyor
Hocam yurt dışından alınca vergi indirimi geçersiz değil mi? Şu anki güncel fiyatı da minimum 10k. Redmi 12 var bütçede önerir misiniz bilemem.

Xiaomi Resmi Note 12 8gb ram versiyonunu kullanıyorum, Samsung M34 ile Xiaomi arasında kalmıştım.

Samsung M34 ısınınca parmak algılamama gibi problemlerin olduğunu duydum o yüzden Xiaomi aldım memnunum.
Redmi Note 12'de Nfc 5g gibi özellikler bulunmuyor hocam. Tabii 5g'nin ne zaman yaygınlaşacağı tartışılır. Ayrıca kamerası da bu bütçedeki hemen hemen her telefon gibi 50 mp. Realme 9 pro 64 mp kameraya sahip. Bu dediğim nfc dir 5g dir sağlıyor. Tabii hâla kararsızım ne alacağımdan.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,955
Üyeler
160,014
Son üye
Emorip
Top Bottom