9500 TL altı telefon önerisi

Nothing phone 1 pasaj 400 koduyla alınabiliyor herhalde nothing phone 1 konusuna bakın belki uygundur vergiye tam belli değil ama.

Nothing phone 1 pasaj 400 koduyla alınabiliyor herhalde nothing phone 1 konusuna bakın belki uygundur vergiye tam belli değil ama.
Hocam çok teşekkür ediyorum ama o konuyu gördüm ben bugün yakından takip ediyorum cevap da yazdım bayağı. bazıları nothing phone 1'in kronik sorunları var diyor ama sıkıntı yaşamayanlar da varmış. CMF versiyonu indirim koduyla anca 9999 TL'ye düşüyor o yüzden onu alamıyorum.

Screenshot_260.webp

O konuda bir arkadaş almış şöyle faturasını paylaşmış normalde tek bir ürün olması gerekiyor ama kılıfı ekstra ürün olarak koymuşlar bu da telefon desteğini kesiyor tek ürün gözükmesi lazım email atmış satıcıya bakalım ne cevap alıcak

Hepsiburada'dan Nothing Phone 1 aldım 9750 TL'ye hayırlısı olsun bakalım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin her türlü kronik arızadan ırak eylesin :D

Adaptör olarak bunu

Akım korumalı priz olarak bunu aldım hem PC için hem telefonu şarj etmek için 20 yıllık ara kablo kullanıyorum sjsjj

Geri