dolara yatır seçimden sonra fırlıycak düyorumArkadaşlar kenarda duran bir 5000 TL var. Birşeyler yapıp değerlendirmek istiyorum. Zarara girmem hiç önemli değil. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
dolara yatır seçimden sonra fırlıycak düyorumArkadaşlar kenarda duran bir 5000 TL var. Birşeyler yapıp değerlendirmek istiyorum. Zarara girmem hiç önemli değil. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
burada yazacağım şeyler hiç bilmiyorsan bir anlam ifade etmez youtube da her içerik var biraz video izlemeni öneririm. Hisse nedir halka arz nedir yatırım nedir benzeri videolar izleyebilirsin.tam olarak ne oluyor bende basayım bari
hocam cwene dimihalka arz a girebilirsin cumaya kadar 1 tane şirket var en az 4 gün savan gitse 4 hesaptan 1250 TL civarı verir. zarar ihtimali %1 kazanç %99
aga bazıları vsr 10k 20k dolar götürüyor bazıları da attığı patlıyorsweet bonanzo (ytd)
bugün sondu bu saatten sonra giremezsiniz cwene ye haftaya bir arz var ancak çok vermeyecek BIGCHEF isimli bir firma var ona girebilirsiniz.hocam cwene dimi
yok hocam ben perşembe girmiştim 4 tane lot aldım ilk defa girdiğim için düşük aldım öğrendikçe, kazandıkça yüksek gireceğim nasipse. Doğru mu diye sormak istedim sadece. Ek olarak yatırdığım paranın anlık değerini göremiyorum nereden bakmam lazım? iş bank kullanıyorumbugün sondu bu saatten sonra giremezsiniz cwene ye haftaya bir arz var ancak çok vermeyecek BIGCHEF isimli bir firma var ona girebilirsiniz.
hocam inanıp inanmamak size kalmış arkadaşım 100 tl ile 57 bin tl kazandı yatırım yaptı şuan diğerleride 100 200 tl yatırıp on binlerce kar yaptılaraga bazıları vsr 10k 20k dolar götürüyor bazıları da attığı patlıyor
reis tamamds vardır bu sitenin bir namussuzluğu yoksa para kazanamaz site sahiplerihocam inanıp inanmamak size kalmış arkadaşım 100 TL ile 57 bin TL kazandı yatırım yaptı şuan diğerleride 100 200 TL yatırıp on binlerce kar yaptılar
hocam pasif gelir o değil ama sen bilirsinHalka arz'lara gir 1500 1500 her birinden en az 400-500tl kazanırsın ay sonu 1500-2000tl lik pasif gelirin olur.