Neler Yeni

Öneri 5000 TL Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
Bütçe
5000
Merhaba kablosuz bir kulaklık arıyorum ama neye dikkat etmeliyim pek fikrim yok, çoğunlukla FPS oyunları için kullanacağım ama uzun süreli kullanımda kulakları acıtmaması, batarya süresi vs. de önemli benim için. İncelediğim bazı kulaklıkları aşağıya koyacağım. Bunlardan ya da bunlar gibi gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.
SteelSeries Arctis Nova 7
SteelSeries Arctis 7P+
SteelSeries Arctis 7+
HyperX Cloud Alpha Wireless
HyperX Cloud II Wireless
HyperX Cloud III Wireless

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bir bak
7 ile arasındaki fark nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

HyperX lerde uygulama ve bağlanma sorunu var diyorlar ama doğru mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam birincisi steelseries in yazılımı çok çok daha rahat ve uyumluluk açısından çok çok daha iyi ikinci olarak aralarındaki fark nedir diye sormuşun çoğu özellikleri aynı lakin birisinde 5.3 bluetooth desteği var iken ki bu nova 5 diğeri 5.2 nova 7 diğer yandan nova 7 nin kutu içeriğinde sadece dongle çıkıyor nova 5 te ise şarj kablosu çıkıyor birinin duyarlılık 98 iken ki bu da nova5 diğerinin duyarlılık 93 lerde aralarındaki farklar bunlar daha doğrusu benim bildiklerim bunlar onun haricinde çoğu özelliği aynı ve daha ucuz nova 7 ye göre

crawelgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İbrahim Altınkaya
Nova 7 kullanıyorum. Memnunum. Yazılımı İngilizce tr desteği yok diye biliyorum. Yazılım üzerinden yapamayacağın şey yok denecek kadar az. Mikrofon performansından da memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birincisi steelseries in yazılımı çok çok daha rahat ve uyumluluk açısından çok çok daha iyi ikinci olarak aralarındaki fark nedir diye sormuşun çoğu özellikleri aynı lakin birisinde 5.3 bluetooth desteği var iken ki bu nova 5 diğeri 5.2 nova 7 diğer yandan nova 7 nin kutu içeriğinde sadece dongle çıkıyor nova 5 te ise şarj kablosu çıkıyor birinin duyarlılık 98 iken ki bu da nova5 diğerinin duyarlılık 93 lerde aralarındaki farklar bunlar daha doğrusu benim bildiklerim bunlar onun haricinde çoğu özelliği aynı ve daha ucuz nova 7 ye göre
Hocam araştırmalara baktım adamlar 5 e giriş seviye 7 ye orta seviye diyor ve 7, 5 e göre daha rahatmış o yüzden 7 tercihim olur muhtemelen.

Nova 7 kullanıyorum. Memnunum. Yazılımı İngilizce tr desteği yok diye biliyorum. Yazılım üzerinden yapamayacağın şey yok denecek kadar az. Mikrofon performansından da memnunum.
En çok takıldığım mikrofon o da ortalama biraz üstü olsa yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
ho
Hocam araştırmalara baktım adamlar 5 e giriş seviye 7 ye orta seviye diyor ve 7, 5 e göre daha rahatmış o yüzden 7 tercihim olur muhtemelen.

En çok takıldığım mikrofon o da ortalama biraz üstü olsa yeterlidir.
hocam tercih sizlere kalmış alacak olan sizlersiniz neticede,iyi geceler dilerim:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,138
Üyeler
163,435
Son üye
ErhanSeref
Top Bottom