5000 Tl Kadar Klavye Önerisi

fre993

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar klavye alacağım ve çok kararsız kaldım her klavyenin kendine göre şeyleri var öncelikle aralarında kaldığım bir kaç klavye belirtmek istiyorum aradığım şeyler

hızlı bildirim num kısmı olacak marka tercihim asus corsair apex gibi olabilir ve tr karakter bulabilseydim kafamdaki net olarak asus rog animate di ama yok switch red tercihimdir blueden bıktım 4 5 senedir

Açıkçası tr olsaydı apex pro direk tercih ederdim ama olmadığı için liste sonlarında benim için

Bu "isim" yapmış klavyelere vermeyin bu parayı hocam, en kral custom klavye yapılır bu paraya hocam.

Bu "isim" yapmış klavyelere vermeyin bu parayı hocam, en kral custom klavye yapılır bu paraya hocam.
merhaba peki bana apex pro denginde bir klavye önerebilir misiniz x markalarda asus un olabilir yada gibi gibi şuanda apex pro 2700 tl kadar var kampanyadan dolayı

merhaba peki bana apex pro denginde bir klavye önerebilir misiniz x markalarda asus un olabilir yada gibi gibi şuanda apex pro 2700 TL kadar var kampanyadan dolayı
İlla marka klavye istiyorsanız 2700 tl ye apex pro alın..

Geri