Neler Yeni

5000 TL Monitör dahil. Oyun+render bilgisayarı

TeoHan

80+
5000 TL bütçe ile içinde monitör dahil olan bir sistem arıyorum. Render yapıcam, video editleme yapıcam. Oyun olarak (cs go, gta v, gta v online, fortnite, euro truck simulator 2, pubg, pubg mobile, call of duty) oyunlarını oynayacağım. Genellikle gta v ile cs go ve fortnite'da yüksek fps alsın yeter. Birde edit programlarında hızlı render ve kasma olmasın.:coffee:

Berkguc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk güç
O zaman senin için işlemci ve ekran kartı çok önemli
İşlemci kanadında core ve thread sayısı yüksek bir işlemci tercih etmelisin İ5 ve ryzen 3 5 lerden uzak dur ryzen 7 2700 x en mantıklısı olacaktır
Ekran kartı tarafında ise seni 1660süper tatmin eder bir performans verecektir
Monitör içinse 144 hz olan 1000 tl civarı bir monitör alabilirsin

TeoHan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman senin için işlemci ve ekran kartı çok önemli
İşlemci kanadında core ve thread sayısı yüksek bir işlemci tercih etmelisin İ5 ve ryzen 3 5 lerden uzak dur ryzen 7 2700 x en mantıklısı olacaktır
Ekran kartı tarafında ise seni 1660süper tatmin eder bir performans verecektir
Monitör içinse 144 hz olan 1000 tl civarı bir monitör alabilirsin
Teşekkür ederim yardımınız için.

Death Mark

80+ Bronze
5000 TL bütçe ile içinde monitör dahil olan bir sistem arıyorum. Render yapıcam, video editleme yapıcam. Oyun olarak (cs go, gta v, gta v online, fortnite, euro truck simulator 2, pubg, pubg mobile, call of duty) oyunlarını oynayacağım. Genellikle gta v ile cs go ve fortnite'da yüksek fps alsın yeter. Birde edit programlarında hızlı render ve kasma olmasın.:coffee:
İşlemciyi değiştirebilirsin.
ve monitörde ViewSonic VX2458-C-mhd alırsan belirlediğin bütçeye yakın bedel ödeyeceksiniz.
Monitör olarak IPS derdim ama render için biraz daha yüksek bütçe gerekiyor.

Death Mark

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
EMİR AĞACCI
Bende render olarak çok iş yapıyorum sana tavsiyem işlemcini yüksek tut ve bütçen yeterse yada sonradan da yapabilirsin m2 ssd almanı öneririm programların açılmasını hızlandırır ama ilk önceliğin işlemci ve rami yüksek tutman olsun.

TeoHan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende render olarak çok iş yapıyorum sana tavsiyem işlemcini yüksek tut ve bütçen yeterse yada sonradan da yapabilirsin m2 ssd almanı öneririm programların açılmasını hızlandırır ama ilk önceliğin işlemci ve rami yüksek tutman olsun.
Teşekkürler yardımın için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Deniz Uzunpınar
Instagram
@deniz_fenix
Facebook
DenizFenix
monitör dahil çok zor, ekran kartın çok yüksek olmaz

Top Bottom