İndirim kovalamak uğraştırır. Ben olsam Gamegaraj'dan Aquarius 5AN'yi özelleştirip direkt alırdım.
İndirim kovalamak uğraştırır. Ben olsam Gamegaraj'dan Aquarius 5AN'yi özelleştirip direkt alırdım.
Indirimleri kovalayin derim ben
Dediğim gibi uğraştırır, büyük ihtimalle de daha ucuz olur. Ama ben olsam indirim kovalamazdım, indirimleri kovalamak en azından 1 ayını alır, bence 1 ay beklemektense direkt güzel bir sistem almak en mantıklısı olur. Bir nevi zamanı satın alacaksın diyebilirizonu biliyorum ama indirimle mesela bunu alarak başlayammı
benimde bütçem maks 5kydı 600 lira daha verip aldım daha pc gelmedi ama çok mutluyum 5kya alabiceğim pc maks 1660 super r3 3100 falandı ünkü arada dağlar kadar fark var indirim kovalamayı düşündüm özellikle incehesaptan ama hiç kolay değil almadan tükeniyor parçalarmax 5k
Hazır al bence kafan rahat olurArkadaşlar sistem alacağım sizce indirim kovalayarakmı almalıyım hazırmı indirim kovalayarak daha rahat toplarım gibi geliyor ne parçalar önerirsiniz
Biraz daha yükselemez misin acaba? Da'nın sistemi inan çok iyi 500 lira daha vermeye sonuna kadar değer.max 5k
benimde bütçem maks 5kydı 600 lira daha verip aldım daha PC gelmedi ama çok mutluyum 5kya alabiceğim PC maks 1660 super r3 3100 falandı ünkü arada dağlar kadar fark var indirim kovalamayı düşündüm özellikle incehesaptan ama hiç kolay değil almadan tükeniyor parçalar
indirimleri kovalaArkadaşlar sistem alacağım sizce indirim kovalayarakmı almalıyım hazırmı indirim kovalayarak daha rahat toplarım gibi geliyor ne parçalar önerirsiniz