Yardım 5000 Tl telefon önerisi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
Bütçe
5000
Arkadaşlar üniversite öğrencisi bir gencim fotoğraf cekmeyi falan pek seven biri değilim telefondan beklediğim ozellik sadece kasmamasi ve donmamasi yazilim sorunlariyla uğraşmak istemiyorum hani sadece sosyal medya kullanan biriyim telefonda telefon önerileriniz nelerdir

Arkadaşım 6 ay önce aldı bir sorun yaşamadı gayet memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei asla tavsiye etmem hocam

Arkadaşım 6 ay önce aldı bir sorun yaşamadı gayet memnun

Huawei asla tavsiye etmem hocam

Xiaomi redmi 10 hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam ?

Xiaomi redmi 10 hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam ?
İyi telefon uşlemcisi falan güçlü ama bence attığım camon 18p daha güćlü bir telefon ayrıca 120hz ekranı olması çok iyi bir özellik 5k bütçem olsa alırım...

https://www.trendyol.com/realme/c25...e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme bu ürün gayet güzel annem kullanıyor gayet mutlu
Note 10 alabilirsiniz ama düz olanı almayın ve xiaomide yazılımsal çok hata var
redmi 10 değilde note 10 almam için bütçeyi aşmam gerekiyor 4 yıldır xiaomi redmi note 6 pro kullanan biriyim yazılım problemini ses açma kapamada yaşıyorum kafasına göre iş yapıyor çıldırtıyor arada başka ne tür problemleri var acaba?

Servis hatası donma konuşurken ses gitmeme hatası ısınma ve daha çok şey

Redmi Note 11 64 GB depolamanın yeteceğini düşünürsen bunu alabilirsin ama depolama bana yetmez dersen 128 gb alabilirsin.Fiyatları Aşağıda.
Redmi Note 11 64 GB : 4999 TL Xiaomi Redmi Türkiye Sitesi
Redmi Note 11 128 GB : 6399 TL Trendyol https://www.trendyol.com/xiaomi/red...it-grisi-xiaomi-turkiye-garantili-p-322620044

bu modelde donma ve kasma probleminin çok olduğu söyleniyor ama bir yorumunuz var mı acaba?
Bunu önermem bu fiyata daha iyi telefonlar bulunmakta.

Geri