5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ

Hocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.
aynn dostum milattan önce kalmış karta sırf rog diye 2500 verecekti çok mantıklı bir haraket (y)

aynn dostum milattan önce kalmış karta sırf rog diye 2500 verecekti çok mantıklı bir haraket (y)
2500 vereceğini kim söyledi? Herkes rog diye fazladan 5k vermesini biliyor ama. Ben milleti kazıklayanlardan değilim kardeşim. Ortalama yazılan rakamı söyledim diye (Fiyat vermemiş olmama rağmen) bu şekilde tepki göstermeniz çok haksızca.

anakartımın modelini soruyor anladım onu ben ondan bahsetmiyorum.
anakartın soketini söyle artık işlemci önerelim çocuğum
uymayan işlemcyi önerirsek ne halt edicen

2500 vereceğini kim söyledi? Herkes rog diye fazladan 5k vermesini biliyor ama. Ben milleti kazıklayanlardan değilim kardeşim. Ortalama yazılan rakamı söyledim diye (Fiyat vermemiş olmama rağmen) bu şekilde tepki göstermeniz çok haksızca.
kimse durumu yokken zor para biriktirmişken rog a para bayılmıyor adamın fazla parası varsa keyfi alıyor iyi boş yapmışsın 1500 1600 e rx 580 8gb dolu az daha koysa 3 k civarlarında rtx 2060 alır veya rx 6600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerek yok hocam artık ryzen 5 4500 aldm
ne kadar verdin hocam o işlemciye

kimse durumu yokken zor para biriktirmişken rog a para bayılmıyor adamın fazla parası varsa keyfi alıyor iyi boş yapmışsın 1500 1600 e rx 580 8gb dolu az daha koysa 3 k civarlarında rtx 2060 alır veya rx 6600

sıfır 1450

Boş yapmışsın derken aynaya bakarak yazdın sanırım. Saldırmayı bırak bence.

sende kışkırtmaktan vazgeç bence :)

anladım hocam hayırlı olsun 2. elden 3600 falan alınabilirdi aslında
Birader sen çok farklı noktadasın. Allah akıl fikir versin. Kışkırtmak diyor ya :D:D

hocam anakart işi bozuyor yoksa satılık anakart işlemci ekran kartı vardı elimde :)

Geri