5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ

XLostR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ

anakartta olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir hocam fiyat kaç TL ?
Hocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.

Hocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.
hocam bi linkini atın bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atın hocam linkini bi bakayım.

İşlemci için anakartını soruyorlar. Her işlemci her sokete uymuyor malum
hocam zaten ben binevi kasa içini yenileyeceğim. Sen bana max 7000 e bi ekran kartı işlemci anakart ssd fln önerisi ver .

İstanbul Bostancıya yakınsan geçenlerde 3060 upgrade ettiğim için 1660 super ekran kartım var boşta mining yapılmamış sadece oyun için kullanıldı.

İstanbul Bostancıya yakınsan geçenlerde 3060 upgrade ettiğim için 1660 super ekran kartım var boşta mining yapılmamış sadece oyun için kullanıldı.
hocam yakın değilim İstanbula.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,219
Üyeler
187,472
Son üye
frell
Geri