İşlemciyi hangi soket istiyorsunuz? Ayrıca 2. el almadığınız sürece güzel bir şey alamazsınız istedikleriniz temel bileşenlerden pahalı yani5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ
İkinci el Asus ROG RX580 8GB düşünür müsünüz?5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ
anakart?5000 TL YE (EKRAN KARTI + İŞLEMCİ + SSD ) ÖNERİSİ
Hocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.anakartta olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir hocam fiyat kaç TL ?
hocam bi linkini atın bi bakayımHocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.
atın hocam linkini bi bakayım.Hocam sahibindende hasarsız ve çalışır olanları fiyatları 2500 falan yazmışlar. Hasarı falan yok, çalışır durumda. Siz söyleyin ona göre olur olmaz diyeyim. Çoğunlukla CS oynarken kullanılmış. Grafiksel açıdan yorulmamış anlayacağınız.
İşlemci için anakartını soruyorlar. Her işlemci her sokete uymuyor malumanakartta olabilir
hocam zaten ben binevi kasa içini yenileyeceğim. Sen bana max 7000 e bi ekran kartı işlemci anakart ssd fln önerisi ver .İşlemci için anakartını soruyorlar. Her işlemci her sokete uymuyor malum
hocam yakın değilim İstanbula.İstanbul Bostancıya yakınsan geçenlerde 3060 upgrade ettiğim için 1660 super ekran kartım var boşta mining yapılmamış sadece oyun için kullanıldı.
Vermem. Arkadaşın demek istemediğini anlamadığınız için açıkladım.hocam zaten ben binevi kasa içini yenileyeceğim. Sen bana max 7000 e bi ekran kartı işlemci anakart ssd fln önerisi ver .