Neler Yeni

5000 TL'ye kadar kulak üstü kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
Her tür kulaklık olur benim için konfor ve ses kalitesi önemli olur Wireless olursa daha iyi olur genel olarak bilgisayarda kullanacağım arada da şarkı dinlerim. Marka fark etmez Razer, JBL, Apple, Sennheiser vs. (bütçeyi biraz aşabiliriz ama bütçeden daha düşük fiyatlı olursa daha iyi olur.)

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Meto155
Her tür kulaklık olur benim için konfor ve ses kalitesi önemli olur Wireless olursa daha iyi olur genel olarak bilgisayarda kullanacağım arada da şarkı dinlerim. Marka fark etmez Razer, JBL, Apple, Sennheiser vs. (bütçeyi biraz aşabiliriz ama bütçeden daha düşük fiyatlı olursa daha iyi olur.)
Genel olarak oyun için mi kullanıcaksınız hocam? Yoksa bas ve tizler önemli mi çok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyperx Clod 3 Dts x Wireless öneririm.Muzik performansından çok büyük bir beklentiniz olmasın tabi ama yeterli olur diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Hocam asus rog fusion II 500 önerim ama kablosuz değil bilginize. Heleki 3.5mm jack girişi ile bağlarsanız ses kalitesi usb ye göre daha iyi olur. Tabi type c özelliği de var.

Fiyatı 3/4k bandında

Söylemeyide unuttuğum bir şey daha var o da kulaklığın iki tip pedi var biri suni deri diğeri sünger ped ve bildiğim kadarıyla sünger pedi yıkıyabiliyorsunuzda

Bas ve tizleri 3.5mm jack ile dinlerseniz baya iyidir. Kötü yanı ise mikrofonu ortalamanın altındadır

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cloud 3 düşünüyorum da fiyatları bu aralar tuzlu gibi

Hocam asus rog fusion II 500 önerim ama kablosuz değil bilginize. Heleki 3.5mm jack girişi ile bağlarsanız ses kalitesi usb ye göre daha iyi olur. Tabi type c özelliği de var.

Fiyatı 3/4k bandında

Söylemeyide unuttuğum bir şey daha var o da kulaklığın iki tip pedi var biri suni deri diğeri sünger ped ve bildiğim kadarıyla sünger pedi yıkıyabiliyorsunuzda

Bas ve tizleri 3.5mm jack ile dinlerseniz baya iyidir. Kötü yanı ise mikrofonu ortalamanın altındadır
mikrofonum var zaten jakla kullanabilirim pcde kullanıcam genelde zaten

Top Bottom