Neler Yeni

5000 TL'ye Monitör Önerir Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Pekmezciler
27 inç modelini mi alsam ?
AOC 24G4X
Hangisini tercih edersiniz?
Aynı fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Pekmezciler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi de aynı link hocam haberiniz olsun ben aoc seçerdim lenovada sorun yaşayanlar olduğunu görüyordum
Anladım hocam sizce 27 inç modeline gerek varmı ve aynı fiyat bandında başka ürün önerir misiniz? 4000-6000 civarı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mehmetcan İvrendi
Anladım hocam sizce 27 inç modeline gerek varmı ve aynı fiyat bandında başka ürün önerir misiniz? 4000-6000 civarı
Knk yanlış anlama ama monitör Tavsiyesi isterken Kullanım amaçlarını belirtsen daha iyi yardımcı olabiliriz yani hangi amaçlar için kullanacağına ve neyin senin için önemli olduğuna bağlı sana önerceğimiz monitörler

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Pekmezciler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lenovo maksimum parlaklık olarak daha iyi eğer monitörü çok ışık alan odada kullanacaksanız lenovo alın yoksa aoc 24g4x alın.
Teşekkürler hocam 27 inç modeline gerek varmı birde bu fiyat bandında yada 4000-6000 arası önerebilceğiniz monitör varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk yanlış anlama ama monitör Tavsiyesi isterken Kullanım amaçlarını belirtsen daha iyi yardımcı olabiliriz yani hangi amaçlar için kullanacağına ve neyin senin için önemli olduğuna bağlı sana önerceğimiz monitörler
FPS oyunları ve hikayeli oyunlar oynuycam ek olarak G-sync olması önemli ve ayarlanılabilir olması

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
27 inç modelini mi alsam ?
AOC 24G4X
Hangisini tercih edersiniz?
Aynı fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?
ben 27 inç 2k acer model monitör aldım pişman oldum genellikle fps oyuncusuyum uzun süredir 23.8 kullanıyordum baya alışmam zor görünüyor. alma sebebim ise 5000 TL'ye 2k monitör almak dezavantaj yaratmaz dedim ve aldım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mehmetcan İvrendi
Teşekkürler hocam 27 inç modeline gerek varmı birde bu fiyat bandında yada 4000-6000 arası önerebilceğiniz monitör varmı

FPS oyunları ve hikayeli oyunlar oynuycam ek olarak G-sync olması önemli ve ayarlanılabilir olması
FPS oyunları içinse 24" tercih et ama Hikayeli oynıyacaksan ve film vs.de izlemeyi seviyorsan 27" tercih etmelisin

ben 27 inç 2k acer model monitör aldım pişman oldum genellikle fps oyuncusuyum uzun süredir 23.8 kullanıyordum baya alışmam zor görünüyor. alma sebebim ise 5000 TL'ye 2k monitör almak dezavantaj yaratmaz dedim ve aldım
Knk hangi Model?
Knk bende 2K 27" alıcam yakında sistemi update edince Kaliteli mı peki senin kullandığın görüntü vs. Açıkçası senin aldığının IPS ve yüksek Hz li gaming monitör olduğunu sanmıyorum çünkü dediğin fiyata zor

bir tık daha çıkarsan kesinlikle önerimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ferhat Pekmezciler
FPS oyunları içinse 24" tercih et ama Hikayeli oynıyacaksan ve film vs.de izlemeyi seviyorsan 27" tercih etmelisin
FPS için önerebilceğiniz IPS panel varmı
Bütçem 4000-6000 arası.

Maalesef bütçemi aşıyor hocam

Knk hangi Model?
Knk bende 2K 27" alıcam yakında sistemi update edince Kaliteli mı peki senin kullandığın görüntü vs. Açıkçası senin aldığının IPS ve yüksek Hz li gaming monitör olduğunu sanmıyorum çünkü dediğin fiyata zor
hocam aldığım monitör: https://amzn.eu/d/e35SMu1

benim aldığım fiyat ise ekte fotoğraf olarak paylaşıyorum

Ekler

• IMG_2281.jpeg
    IMG_2281.jpeg
    185.9 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler