Neler Yeni

5000 TL'ye Sistem Toplar Mısınız?

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
@WIPERRANTAN

Merhaba, bende bakımlarını aksatmayıp titizlikle uzun zamandır kullandığım sistemimi yeni sisteme geçtiğimden makul bir fiyata başkasına da yardımcı olup, satmak istiyorum. Zamanında çok araştırıp vatan bilgisayar ve piyasadan aldığım parçaların hepsi kaliteli markalardan almıştım iyiki öyle yapmışım :) Yarın da fotoğraflarını çekip ilana koyacağım hem forumda hemde sahibinden,letgoda linki atarım. Ama önceden seni bilgilendireyim istedim.

parça parça git al topla filan uğraşmak istemezsin diye düşünüyorum güncel olarak kullandığım bu sistemi sana satabilirim. İstanbul Bahçelievler'deyim gelir denersin alırsın. VALO-LOL-GTA5 tarzı bütün oyunları keyifle oynarsın yeni çıkan oyunlarda grafikleri lowa alıp yine kabul edilir fpslerde keyfine bakarsın.

Sapphire RX460 GDDR5 2GB 128Bit
Asus M5A97 R2.0
AMD FX6300 3.8GHZ
Cooler Master Hyper 212X İşlemci Soğutucu (çok sağlam bişey bu yeni sistemdeki işlemciye uyarsa satmayabilirim.)
Samsung 750 EVO 120GB SSD
WD Blue 1TB 7200RPM
Kingston 2x8GB(16GB) HyperX DDR3 1600Mhz DUAL
Zalman Z3 Plus Beyaz (beyaz çok şık bir kasa özellikle ledli fanlar aldım geceleyin bayağı havalı duruyor.)
Thermaltake Litepower 600W PSU
Asus DVD Okuyucu
WİN 10 64 BİT (Formatını atıp driverları ve önemli programları kurup temiz şekilde teslim ederim. )

ihtiyacın varsa aşağıdakileride yine fiyatın içinde verebilirim.

2 tane 12CM fan,
A4TECH Bloody B120 Led Gaming Klavye
A4TECH Bloody V8M Gaming Mouse
A4TECH Bloody B-081 Orta Gaming Mouse Pad
Steel Series Siberia V2 Limited Edition kulaklık (mikrofonu çalışmıyor içini açıp belki lehimlik işi vardır bilgim yok ben harici mikrofonum var onu kullanıyorum. )
hatta yine ihtiyacın varsa işini görebilecek ACER LCD 19" monitörümde var . duruma göre belirtiğin bütçeye de sığdırabilirim.

ürünlerin çoğunun kutuları, garanti belgeleri, faturalarını saklıyorum.

Son düzenleme:

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@WIPERRANTAN

Merhaba, bende bakımlarını aksatmayıp titizlikle uzun zamandır kullandığım sistemimi yeni sisteme geçtiğimden makul bir fiyata başkasına da yardımcı olup, satmak istiyorum. Zamanında çok araştırıp vatan bilgisayar ve piyasadan aldığım parçaların hepsi kaliteli markalardan almıştım iyiki öyle yapmışım :) Yarın da fotoğraflarını çekip ilana koyacağım hem forumda hemde sahibinden,letgoda linki atarım. Ama önceden seni bilgilendireyim istedim.

parça parça git al topla filan uğraşmak istemezsin diye düşünüyorum güncel olarak kullandığım bu sistemi sana satabilirim. İstanbul Bahçelievler'deyim gelir denersin alırsın. VALO-LOL-GTA5 tarzı bütün oyunları keyifle oynarsın yeni çıkan oyunlarda grafikleri lowa alıp yine kabul edilir fpslerde keyfine bakarsın.

Sapphire RX460 GDDR5 2GB 128Bit
Asus M5A97 R2.0
AMD FX6300 3.8GHZ
Cooler Master Hyper 212X İşlemci Soğutucu (çok sağlam bişey bu yeni sistemdeki işlemciye uyarsa satmayabilirim.)
Samsung 750 EVO 120GB SSD
WD Blue 1TB 7200RPM
Kingston 2x8GB(16GB) HyperX DDR3 1600Mhz DUAL
Zalman Z3 Plus Beyaz (beyaz çok şık bir kasa özellikle ledli fanlar aldım geceleyin bayağı havalı duruyor.)
Thermaltake Litepower 600W PSU
Asus DVD Okuyucu
WİN 10 64 BİT (Formatını atıp driverları ve önemli programları kurup temiz şekilde teslim ederim. )

ihtiyacın varsa aşağıdakileride yine fiyatın içinde verebilirim.

2 tane 12CM fan,
A4TECH Bloody B120 Led Gaming Klavye
A4TECH Bloody V8M Gaming Mouse
A4TECH Bloody B-081 Orta Gaming Mouse Pad
Steel Series Siberia V2 Limited Edition kulaklık (mikrofonu çalışmıyor içini açıp belki lehimlik işi vardır bilgim yok ben harici mikrofonum var onu kullanıyorum. )
hatta yine ihtiyacın varsa işini görebilecek ACER LCD 19" monitörümde var . duruma göre belirtiğin bütçeye de sığdırabilirim.

ürünlerin çoğunun kutuları, garanti belgeleri, faturalarını saklıyorum.
arkadaşa söyliyeyim

cmsvrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Savrum
O fiyata sıfır taplayım dersen, ekran kartsız olur ancak. Grafik kartı APU olacak şekilde aşağıdaki sistemi sıfır toplayabilirsin;
İnterl 10100 işlemci ile GTA V'i bile düşük ayarlarda oynayabilirsin.

PC KASA Power Boost VK-P3305B 500W Kasa 1.005 TL (Yorumları fena değil)
ASUS Anakart Asus Prime H510M-E H510 --- 1.199 TL
Intel İşlemci Intel i310100 İşlemci UHD Grafik destekli 1.699 TL
XPG RAM 8GB 3200 MHz XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram --- 563 TL
Lexar SSD Lexar NM610 NVMe 250GB (2100 okuma, 1200 Yazma) --- 516 TL

An tibari ile Toplam: 4.982 TL

Son düzenleme:
Top Bottom