Emrekmc1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
3 K Ve 5 K Arası en güncel fiyat performans bilgisayarı önerisi olan varmı DA sistemi olarak
katılıyorumSana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın. Dolar 6,73 Şuanda Sistem Toplamanı "Almanı" Önermiyorum.
Hangisi ama reis önerini link olarak paylaşırmısınDA çıkardığında al bence en iyi o yapar bu işi
Link kardo mesela hangi sistemi önerirsin Donanım Arşivinin topladığı ssSana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın. Dolar 6,73 Şuanda Sistem Toplamanı "Almanı" Önermiyorum.
Yazımı Okuduysan Almanı Önermiyorum Dedim Yeni Çıkacak Sistemler KAT KAT UCUZ VE KALİTELİ OLUR.Link kardo mesela hangi sistemi önerirsin Donanım Arşivinin topladığı ss
Tamamda mesela o hazır pc hangisi kankam link atabilirsinYapacağın en mantıklı şey Abdullah abininde yaptığı gibi hazır pcler almak.
Anlafımda reis ne zaman çıkar çıkan varmı iş gereği fazla bakamıyorum youtuneye felan burda sizden iyibir öneri için girdim kafam allak bullak oldu yanlış anşadığım kısım varsa mazur gör ?Yazımı Okuduysan Almanı Önermiyorum Dedim Yeni Çıkacak Sistemler KAT KAT UCUZ VE KALİTELİ OLUR.