5000 TL'ye Toplama kasa

Reaksiyon skoru
0
3 K Ve 5 K Arası en güncel fiyat performans bilgisayarı önerisi olan varmı DA sistemi olarak

Sana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın. Dolar 6,73 Şuanda Sistem Toplamanı "Almanı" Önermiyorum.

Sana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın. Dolar 6,73 Şuanda Sistem Toplamanı "Almanı" Önermiyorum.
katılıyorum

DA çıkardığında al bence en iyi o yapar bu işi

Reis zaten Abdullah reisin sistemlerinden 3 ve 5 k arası olmasını istedim ?

Link kardo mesela hangi sistemi önerirsin Donanım Arşivinin topladığı ss

Yazımı Okuduysan Almanı Önermiyorum Dedim Yeni Çıkacak Sistemler KAT KAT UCUZ VE KALİTELİ OLUR.
Anlafımda reis ne zaman çıkar çıkan varmı iş gereği fazla bakamıyorum youtuneye felan burda sizden iyibir öneri için girdim kafam allak bullak oldu yanlış anşadığım kısım varsa mazur gör ?

• 16 gb 3200 mhz ram (600tl)
  • RX 590 (1600tl)
  • 480gbssd 1tb hdd (700tll)
  • Amd ryzen 5 3600 (1300tl)
  • Gigabyte B450m s2h
  • Frisby 8890g coax 650w (700tl)
  • Asus drw-24d5mt m-disc (100tl)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,509