Hocam amd ye şans vermek gerekebilir bence bu bütçede rx6600 sorunsuz kullanırsınızsapphire rx 580 8gb var ve aldigim gunden beri sadece oyunlarda kahverengi ekran hatasi aliyorum artik kafayi yeme derecesine geldim normal kullanirken birsey yok oyuna giriyorum bazen 2 saat sonra bazen 10dk sonra yapiyor kahverengi ekran geliyor ve pcyi kapatip acmam gerekiyor bu durumdan cok sıkıldım once ddu ile sıfırladım sonra format attim sonra cekirdek hizlarini düşürdüm ama yok yani olmuyor bu nedenle amd aldigimdan pisman oldum 2 ay once aldim 2000tlye suan elimde 2500tl nakit var bu rx 580i kaca satarim ve sattiktan sonra elimdeki nakitle beraber hangi karti almaliyim 2.el olarak bu sefer nvidia istiyorum yani amdden bıktım suana kadar hic nvidia kullanmadim amdden memnundum taaki rx 580i alana kadar
hayir en guncelini yukledim sorun ayni eski surumu nasil yuklerim suan 24.9 var 23.7ye nasil gecerimdriver yükleyince düzelmedi mi
hocam dun aksam baktim sahibindene bursada 5kya rx 6600 veya rtx 2060 yok param guvende ile bir tane rtx 2060 var sadece baskada yani 7k falanHocam amd ye şans vermek gerekebilir bence bu bütçede rx6600 sorunsuz kullanırsınız
yani bilmiyorum bu anlattigim kahverengi ekran hatasi bir sorun mu ona göre sorunsuz adi altinda saticam yani ekran karti bozuk falansa basima dert olmasin 2500-3000 falan yapar diye düşünüyorum2060 Süper.
ekran kartını kaça satarsınız?
Klasik ddu ile silip yeniden yükleme işlemihayir en guncelini yukledim sorun ayni eski surumu
nasil yuklerim suan 24.9 var 23.7ye nasil gecerim
Rx 6600 bulmaya çalış
ya ekran karti almasina alirimda rx 580in performansi bana yetiyorda artiyor sadece hatadan dolayi satmak istiyorum ama sorun tam olarak karttami bilmiyorum arkadasimda r7 370 var bu aksam onu alip deniyecegim ondada hata verirse ekran kartindan degildir muhtemelen ama yuksek ihtimalle ekran kartindandir bu konuda bilgisi olan yok mu ya1660 almanı tavsiye etmem bende gtx 960 vardı sattım 2. el 1660 aldım hiç tatmin etmedi.Amd istemiyorum dedin ama bence en mantıklı tercih rx 6600 en kötü aldıgın fiyata satarsın ve açık ara en fiyat performans kart
ya VRAM ya da yazılımsal, ama ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum sürücüler kusursuzyani bilmiyorum bu anlattigim kahverengi ekran hatasi bir sorun mu ona göre sorunsuz adi altinda saticam yani ekran karti bozuk falansa basima dert olmasin 2500-3000 falan yapar diye düşünüyorum
evet muhtemelen vramlara asiri guc yuklendiginde kapatiyor normal minecraft oynarken cok kapanmiyor shaderli oynarken cok kapaniyorya VRAM ya da yazılımsal, ama ben yazılımsal olduğunu düşünmüyorum sürücüler kusursuz
yazılımsal testi vardı tam hatırlamıyorumevet muhtemelen vramlara asiri guc yuklendiginde kapatiyor normal minecraft oynarken cok kapanmiyor shaderli oynarken cok kapaniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunun vramlarden oldugunu nasil anlarim