Baktım fakat bulunduğum yerde yok başka ildende almak istemiyorum2. el yönel 1050 veya 1050 ti ile bir sistem kurabilirsin
o fiyata 0 sistem almanı önermem çöpe atmış olursun paranıBaktım fakat bulunduğum yerde yok başka ildende almak istemiyorum
Peki apu bi sistem toplayıp ilerde ekran kartı taksamo fiyata 0 sistem almanı önermem çöpe atmış olursun paranı
en mantıklısı bu fakat hangi işlemciyi kullabilirsin ve ileri de ne seviyede yükseltme yapabilirsin orası meçhulPeki apu bi sistem toplayıp ilerde ekran kartı taksam
R5 5600g veya r5 3350g düşünüyorum sizce arasında nası bi perf. Farkı olabilir çünki fiyat farkı fazlaen mantıklısı bu fakat hangi işlemciyi kullabilirsin ve ileri de ne seviyede yükseltme yapabilirsin orası meçhul
5600G daha ileriye dönük olur 3060 ti takabiliyorsunuz. Ayrıca apu performansıda bana göre çok iyi (Kendi 5600G incelemem: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-5-5600g-apu-sistem-inceleme.472236/)R5 5600g veya r5 3350g düşünüyorum sizce arasında nası bi perf. Farkı olabilir çünki fiyat farkı fazla