Çok iyiYeni çıkmış fiyat performans sistemi
![]()
Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Aquarius 5an kasası, psu su iyi mi?Ve b450m dragon anakarta samsung 970 evo takılır mı?1600af b450m dragon ve 1660 super yaparak bunu da alabilirsin.
M2 yuvası vardır herhalde kasa olarak evet iyi bir kasa incelemesi olmasa da önü mesh sonuçta pollux bile soğutma konusunda iyi PSU konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten kendileri de üretmiyorlardır.Aquarius 5an kasası, PSU su iyi mi?Ve b450m dragon anakarta samsung 970 evo takılır mı?
sordum psu=aigo marka dediler. İyi midir?M2 yuvası vardır herhalde kasa olarak evet iyi bir kasa incelemesi olmasa da önü mesh sonuçta pollux bile soğutma konusunda iyi PSU konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten kendileri de üretmiyorlardır.
Çin malı pek iyi gibi değil ama sıkıntı çıkaracağını sanmam ben de aopen yapımı psu kullanıyorum sıkıntı yok ama fırsat varken kaliteli almak şart.sordum PSU=aigo marka dediler. İyi midir?
sistem tavsiyesi istiyorum gta5,forza,csgo,rainbow6 gibi oyunlar için bütçeyi aşamam biraz daha biriktir daha iyisini al diyecekler yorum yapmasın lütfen
kullanan birinde tuf kronik sorunlu olduğunu söyledi hepsinde olmuyomuş ama bilmiyorum artık.CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4GB/AMD RYZEN 3 4300GE/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4GB/AMD RYZEN 3 4300GE/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CHERRY-SUPREME ITOPYA'da.www.itopya.com