bütçenizi zorlamıyorsa neden olmasın? CS Valorant R6 gibi online FPS oyunlarında ne kadar yüksek hz ile oynarsanız o kadar iyi bir oyun deneyimi yaşarsınız. 240 bile günümüz şartlarında yeterli ancak 500 alacak bütçeniz varsa ve bu sizi ekonomik açıdan zora sokmayacaksa almamak için bir sebep yok.
Fast IPS olması avantaj ancak monitör 1080P, 2K sempatizmanı değilim ancak bu kadar para veriyorsam böyle de bir sistemim varsa sadece CS veya Valorant oynamam diye düşünüyorum. 1080P ne kadar yeterli olur orası size kalmış. Evet Nvidia'nın nimetleriyle sanal 2K'ya upscale yapabiliyorsunuz ancak gerçek 2K gibi bir deneyim yaşatıyor mu biraz soru işareti ben çok alışamamıştım 1080'e geri çektim çözünürlüğü biraz bulanık geldi gözüme nedense..
240 ile 360hz arasında bile dağlar gibi fark varken 240 ile 500 arasında fark yok gibi bir düşünceye sokan şey nedir hocam sizi? Daha önce deneyimlediniz mi? İki HZ'deki monitörü de valorant oynarken deneyimleme şansım oldu. 240 ile 360hz arasındaki farkı hissetmek için sadece mouseu çevirmeniz bile yeterliyken böyle bir yorum garip geldi bana