500TL bandında klavye önerisi

Reaksiyon skoru
150
Aklımda gamepower warlock var red swith modeli fiyat aşağı yukarı 100 farkedebilir. Birde red swith, black switch , brown switch hangisi daha mantıklı olur.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bandında mekanik klavye tercih etmeyin derim. Bende Saber RGB var mesela sanıyorum şu an fiyatı 800 lira civarı ama buna rağmen tuş basmama sorunu ciddi şekilde yaşıyorum. Ki bu çok normal bu klavyelerde genellikle Oetumu switch yada muadilleri kullanılıyor ve kanser edici bir tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu bütçede Redragon K512 Membran klavyeyi şiddetle tavsiye ederim, baya mükemmel bir şey ve hissiyatı mavi switch bu dandik mekanikler gibi hatta bin basar.

Bu fiyat bandında mekanik klavye tercih etmeyin derim. Bende Saber RGB var mesela sanıyorum şu an fiyatı 800 lira civarı ama buna rağmen tuş basmama sorunu ciddi şekilde yaşıyorum. Ki bu çok normal bu klavyelerde genellikle Oetumu switch yada muadilleri kullanılıyor ve kanser edici bir tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu bütçede Redragon K512 Membran klavyeyi şiddetle tavsiye ederim, baya mükemmel bir şey ve hissiyatı mavi switch bu dandik mekanikler gibi hatta bin basar.

Elimde mavi switch gamebooster klavye var onu satıp alacağım, mavi switch hariç tüm switch’lere okeyim

Elimde mavi switch gamebooster klavye var onu satıp alacağım, mavi switch hariç tüm switch’lere okeyim
Gamebooster'un mavi switch'i ile Redragon'un membranı bir olmaz. Yok ben çok yumuşak bi switch istiyorum diyorsanız red switch klavyeler var gamepower falan marka farketmez zaten hepsi aynı switchleri kullanıyor onları alabilirsiniz. Ama tuş basmama sorunu çıkabilir ben uyarmış olayım tavsiye etmiyorum şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,489
Üyeler
189,849
Son üye
quaresmadelisi
Geri