Elimde mavi switch gamebooster klavye var onu satıp alacağım, mavi switch hariç tüm switch’lere okeyimBu fiyat bandında mekanik klavye tercih etmeyin derim. Bende Saber RGB var mesela sanıyorum şu an fiyatı 800 lira civarı ama buna rağmen tuş basmama sorunu ciddi şekilde yaşıyorum. Ki bu çok normal bu klavyelerde genellikle Oetumu switch yada muadilleri kullanılıyor ve kanser edici bir tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu bütçede Redragon K512 Membran klavyeyi şiddetle tavsiye ederim, baya mükemmel bir şey ve hissiyatı mavi switch bu dandik mekanikler gibi hatta bin basar.
![]()
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gamebooster'un mavi switch'i ile Redragon'un membranı bir olmaz. Yok ben çok yumuşak bi switch istiyorum diyorsanız red switch klavyeler var gamepower falan marka farketmez zaten hepsi aynı switchleri kullanıyor onları alabilirsiniz. Ama tuş basmama sorunu çıkabilir ben uyarmış olayım tavsiye etmiyorum şahsen.Elimde mavi switch gamebooster klavye var onu satıp alacağım, mavi switch hariç tüm switch’lere okeyim