Önermeseniz daha iyi hocam o markaları.o fiyata alacağın mekanikten memnun olmazsın kısa sürede bozulur bütçeni arttırmayı dene ama yapamıyorsan rampage öneririm f/p klavyeleri var
hocam bende üstün kalite olmadığını biliyorum ama fiyat performans olduğu için bütçeden dolayı önerdimÖnermeseniz daha iyi hocam o markaları.
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu öneririm.
Bu bütçede amazonda satılan klavyeler daha iyi hocam aklınızda bulunsun siz de almak isterseniz veya önermek isterseniz çok daha iyi modeller varhocam bende üstün kalite olmadığını biliyorum ama fiyat performans olduğu için bütçeden dolayı önerdim
kanka full size olsa daha iyi bide türkçe olması lazım coding yapıyorumÖnermeseniz daha iyi hocam o markaları.
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Buz Mavisi Işık,Kahverengi Takti Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipi,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunu öneririm.
O zaman imkanı yok dostum.TR var da Full size güzel bir klavye yok bu fiyatlara. https://www.n11.com/urun/hp-pavilio...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelkanka full size olsa daha iyi bide türkçe olması lazım coding yapıyorum
zaten rampage kullanıyorum memnun değilim. 650tl max dedim bende biliyorum o paraya 2k lık kalitede bir şey olmıyacagınıda sende saniyesinde malı kötüleme kardeşim klavye bi 650tl ye nasıl kısa sürede bozulur mekanik 150tlye rampage aldım2 yıldır bozulmadı boş boş mal kötülemeyino fiyata alacağın mekanikten memnun olmazsın kısa sürede bozulur bütçeni arttırmayı dene ama yapamıyorsan rampage öneririm f/p klavyeleri var
gamepowerlar falan dandik diyolar o dogrumu hocamO zaman imkanı yok dostum.TR var da Full size güzel bir klavye yok bu fiyatlara. https://www.n11.com/urun/hp-pavilio...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Tık hızı kuponu ile alabiliyorsan bu var.
Adam kötü bişey dememiş dost çok sert çıkışmadın mı ya.zaten rampage kullanıyorum memnun değilim. 650tl max dedim bende biliyorum o paraya 2k lık kalitede bir şey olmıyacagınıda sende saniyesinde malı kötüleme kardeşim klavye bi 650tl ye nasıl kısa sürede bozulur mekanik 150tlye rampage aldım2 yıldır bozulmadı boş boş mal kötülemeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepowerlar falan dandik diyolar o dogrumu hocam
Estağfurullah sorun değil. 2. El alabiliyor musunuz?bugun biraz kötüyümde kusuruma bakmayın hocam