Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Bu fiyata kaldı mı böyle sağlam bir şeyler?
Googleye baktım şimdi onlar bile 700 tl olmuşBu fiyata kaldı mı böyle sağlam bir şeyler?
Küfür etmek istemiyorum... Şu hale bakGoogleye baktım şimdi onlar bile 700 TL olmuş
Bu fiyata alınmaz dicem de ülkede her şeyin fiyatı sürekli artıyor. Şimdi almazsak belki ileride daha pahalı olacak. Neyin ne olacağını kimse bilemiyor bende oyuncu koltuğu alacaktım 1000 tl idi 3k olmuş nasıl alim mecbur ofiss sandalyesi lazım ucuza onlar da 700 olmuş.Küfür etmek istemiyorum... Şu hale bak
Ya ben kendime almicam zaten bende var. peder sağolsun patron koltuğu var. 700tl olanın link var mı?Bu fiyata alınmaz dicem de ülkede her şeyin fiyatı sürekli artıyor. Şimdi almazsak belki ileride daha pahalı olacak. Neyin ne olacağını kimse bilemiyor bende oyuncu koltuğu alacaktım 1000 TL idi 3k olmuş nasıl alim mecbur ofiss sandalyesi lazım ucuza onlar da 700 olmuş.
Ya ben kendime almicam zaten bende var. peder sağolsun patron koltuğu var. 700tl olanın link var mı?
İleride daha pahalı olacak diyemeyiz çünkü mantıken bakılırsa Türkiye şartlarındaki bir satıcı ürünlerinin satışı düşeceği için fiyatlarda düşüşe gider (ama bu söylediğim Türk üreticiler için geçerli sonuçta adam yurt dışından alıyorsa aynı şekilde yükselmeye devam eder ve en sonunda halk isyan eder daha önce de yaşandı şimdi de aynı yolda ilerliyoruz hayırlısı bakalım umarım düzgün yerlere gideriz bunu sadece zaman gösterebilir birde değişen nesil düşüncesi, belki ufak bir ihtimal...)Bu fiyata alınmaz dicem de ülkede her şeyin fiyatı sürekli artıyor. Şimdi almazsak belki ileride daha pahalı olacak. Neyin ne olacağını kimse bilemiyor bende oyuncu koltuğu alacaktım 1000 TL idi 3k olmuş nasıl alim mecbur ofiss sandalyesi lazım ucuza onlar da 700 olmuş.
Haklısınız ama bu gidişle eskisi gibi olabileceğimize olan inancım 0İleride daha pahalı olacak diyemeyiz çünkü mantıken bakılırsa Türkiye şartlarındaki bir satıcı ürünlerinin satışı düşeceği için fiyatlarda düşüşe gider (ama bu söylediğim Türk üreticiler için geçerli sonuçta adam yurt dışından alıyorsa aynı şekilde yükselmeye devam eder ve en sonunda halk isyan eder daha önce de yaşandı şimdi de aynı yolda ilerliyoruz hayırlısı bakalım umarım düzgün yerlere gideriz bunu sadece zaman gösterebilir birde değişen nesil düşüncesi, belki ufak bir ihtimal...)
Savaş zamanında da eminim böyle düşünenler vardır ama bu günlere topraklarımız elimizde asimile olmadan gelebilmemizin tek sebebi bu ülkenin topraklarına ve insanlarına olan inançlarıyla savaşan inanmaya devam edip kanlarını canlarını feda eden gazi ve şehitlerimiz. Bu yüzden inanmaya devam etmeliyiz ve elimizden geleni yapmalıyız. İnanırsak umut var demektir.Haklısınız ama bu gidişle eskisi gibi olabileceğimize olan inancım 0
Yine haklısınızSavaş zamanında da eminim böyle düşünenler vardır ama bu günlere topraklarımız elimizde asimile olmadan gelebilmemizin tek sebebi bu ülkenin topraklarına ve insanlarına olan inançlarıyla savaşan inanmaya devam edip kanlarını canlarını feda eden gazi ve şehitlerimiz. Bu yüzden inanmaya devam etmeliyiz ve elimizden geleni yapmalıyız. İnanırsak umut var demektir.
Harbiden. Kusura bakma. Tavsiye olarak ise 700-800 tl ofis koltuklarına vermektense sırt desteği ve boyun desteği olan çalışma-oyuncu koltuklarını 1300-1400 civarına bile bulabiliyoruz (kalitesi tartışılır tabi ki fakat 800 tl lik ofis koltuklarından iyi olacağını düşünüyorum bana kalırsa biraz daha koyup o koltuklardan almak daha mantıklı en azından sırtımızı da süngere dayarız rahat olur. (Ucuza ofis koltuğu deneyimledim ve hiç rahat etmedim ortasındaki demiri hissediyorum adeta ) İlle de ofis koltuğu diyorsan o fiyat bandında neredeyse hepsinin kalitesi aynı gözüküyor.Konu koltuk önerisinden nerelere geldi