https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-p-HBCV00002IDUZK bu ürünü biraz düşündün f310 almakta istemiyorum başka önerebileceğiniz var mı yada bu kol olur mu?
Piyasadeki pek çok kolu kullandım, (dualsense, dualshock 3/4, Xbox gen 7,8,9 controller, Steelseries Stratus Duo, Monster, Logitech F710...) Bilgisayarda kullanımı en rahat olan kol kesinlikle Xbox kolları. 2. Elden 600-650 liraya denk gelirse kesinlikle pişman etmeyecektir. Bunun dışında Stratus Duo pek kullanılan bir kol olmasa da ben çok memnun kalmıştım, ölü bölgesi yok denecek kadar azdı. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Ds4 kolların çakmaları epey sıkıntılı oluyor ve kol ilk geldiği andan itibaren çok ciddi bir ölü bölgesi oluyor. Ben de pek tavsiye etmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir sabah forumda nintendo switch pro controllerin çok kaliteli bir imitasyonunun konusu açılmıştı. Fiyatı 500 liraydı ve yorumlarda herkes çok memnun olduğunu söylüyordu. Bilgisayardı kullanımı nasıldır bilemem ama göz gezdirmeye değer.
nintendo switch pro controllerina baktım ama yorumlarında 3 ggün sonra bozuldu falan yazanlar olmuş emin olamadım
Hocam DS4'lerin sol analogu bir süre sonra boş kalıyor ve kendi kendine aşağıya düşüyor. Ayrıca r1 ve l1 tuşları da hızlı bozulabiliyor.2. el orijinal ds4 alınır çakmaların ömrü çok kısa ölü bölge olayı var