Rampage UltimateBütçem 500tl güzel red switch klavye almak istiyorum. Rgb takıntım yok. İncelediğiniz klavye varsa konum bırakabilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
önerdiğin klavyeye baktım K552-2 birde K552-R var farkları nedirredragon kumara - Google Alışveriş
www.google.com
kanka o kadar bütcem yok vallahi yok 500tl zor ayarladım zatenCherry mx red switch kaçmaz
![]()
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
blue olsa bende alırdımCherry mx red switch kaçmaz
![]()
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Farkı bilmiyorumönerdiğin klavyeye baktım K552-2 birde K552-R var farkları nedir
Dostum yurtiçinden saçma sapan outemu switch alacağına bunu al. Belki yarın gaming gecesinde indirime girebilir. O zaman tam 500 olabilir.kanka o kadar bütcem yok vallahi yok 500tl zor ayarladım zaten
bro yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım yukardaki arkadaş da Tr'den önerdiğin klavyenin aynısını önerdi bütçem yetmiyor![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
![]()
SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Yalnızca US$61.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Tr'den ise https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-k1-cherry-mx-red-switch-mekanik-gaming-klavye-fiyati-46251/
iyi hatırlattın yarın gaming gecesine gelirse bunu alabilirimDostum yurtiçinden saçma sapan outemu switch alacağına bunu al. Belki yarın gaming gecesinde indirime girebilir. O zaman tam 500 olabilir.