Yarın indirimi var düşer belki. Olmazsa ne önerirsin hocam.razer blackshark v2 x itopyada 600₺ civarına düşüyor indirim zamanlarında
Gerçekten kaliteliyse alabilirim.![]()
Gamepower Luna Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şuanda kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak, açık konuşmak gerekirse kablosu örgülü değil ve bu yüzden dolanıp duruyor, bazen usb bölümüne ufak bir dokunmamda bile kulaklık takıp çıkarılmış gibi resetleniyor ve 7.1 özelliği kapanıyor, eğer kasa kullanıyorsan yani usb'ye değemeyeceksen alabilirsin, bu arada kulaklık yazılımı basit ve her kulaklığa aynı yazılım ile kontrol sağlıyorsun.Yarın indirimi var düşer belki. Olmazsa ne önerirsin hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten kaliteliyse alabilirim.
Böyle sorunları varsa almam hocam sağol yinede.Şuanda kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak, açık konuşmak gerekirse kablosu örgülü değil ve bu yüzden dolanıp duruyor, bazen usb bölümüne ufak bir dokunmamda bile kulaklık takıp çıkarılmış gibi resetleniyor ve 7.1 özelliği kapanıyor, eğer kasa kullanıyorsan yani usb'ye değemeyeceksen alabilirsin, bu arada kulaklık yazılımı basit ve her kulaklığa aynı yazılım ile kontrol sağlıyorsun.
Bu da yazılımı
Kesinlikle katılıyorum.500 TL'ye daha iyi modeller bulunabilir bence. En azından 100 daha koyarım en kötü.
knkm hepsi buradada 450 ye düşmüş haberin olsunYarın indirimi var düşer belki. Olmazsa ne önerirsin hocam.
Gerçekten kaliteliyse alabilirim.