Kronik LOD sorunlu bir model. Önermem.SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gm20eliteCs go gibi oyunlar için g203 benzeri güzel tatlı mouse önerisi arıyorum bütçe 500tl 203
https://www.hepsiburada.com/delux-m...i-oyuncu-mouse-siyah-pmw3389-pm-HBC000013XAD2Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Kullanıyorum bende öneririmCorsair M 55 RGB Pro önerilir.
Lod sorunu ne oluyorCorsair Sabre Pro Champion Series, Delux M700 (Pixart PMW3389 sensörlü olanı).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kronik LOD sorunlu bir model. Önermem.
İnternetten ufak bir araştırma yapmanı öneririm. Anlatırsam bayağı uzun sürecek çünkü.Lod sorunu ne oluyor
Ürünü kullanıyorum ama lod sıkıntısı yaşamadım ilk defa burda duydum lod sıkıntısı olduğunuLod sorunu ne oluyor
Açılımı list of distance sensörün algılama mesafesi diyebiliriz, fazla yukarıda olmasına rağmen sensör algılamaya devam ediyorsa lod sorunu ortaya çıkıyor.Ürünü kullanıyorum ama lod sıkıntısı yaşamadım ilk defa burda duydum lod sıkıntısı olduğunu