5060ti 16gb parasını hak ediyor mu?

Fsr4 de keskinlik aktif geliyor Nvidiada sen açıyorsun o açıldığı zaman DLSS4 daha iyi oluyor üstelik hareketli cisimlerde DLSS4 daha iyi.
Oyundan oyuna değişiyor. Nvidia ile anlaşmalı oyunda dlls 4 bir tık daha iyi fsr 4 de o anda dlss 3.5'tan biraz daha iyi çalışıyor.

x2 düzgün çalışıyor üstünea alınca bozuluyor yada belli bir fps üstünde ghosting azalıyor ki 5070 daha iyi bir kart. Ama cp2077 hariç düzgün çalışan yok gibi.
5070deki teknolojinin aynısı 5060ti sahip dlss q ve mfg 2x oyunlarda gayet iyi fpsler veriyor(5060ti) 4x falan denemedim ama daha yeni çıkan şeyler bunlar nvidianın düzeltmediği şey varmı

5070deki teknolojinin aynısı 5060ti sahip dlss q ve mfg 2x oyunlarda gayet iyi fpsler veriyor(5060ti) 4x falan denemedim ama daha yeni çıkan şeyler bunlar nvidianın düzeltmediği şey varmı
5000 serisi driverları bozuk çıktı daha yeni yeni düzeliyor :D

5000 serisi driverları bozuk çıktı daha yeni yeni düzeliyor :D
Valla ortalıkta ne varsa bir benim arkadaşta bir şey yok birçok insan driver kurmayı bile bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem kendi ağzınla da diyorsun düzeldi diye yani sorun yok

Hocam DLSS4 q ve Fg X2 olduğu zaman gayet tatmin edici değerler oluyor üstüne gerek yok bence. Her türlü 80+ alınıyor

Hocam DLSS4 ve X2 gayet açılmaya müsait ben X3 ve X4 kötü dedim
3 ve 4x e gerek kalmıyor zaten bende diğer ayın 16sına doğru 5060ti alıcağım rehber yapmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam DLSS4 q ve Fg X2 olduğu zaman gayet tatmin edici değerler oluyor üstüne gerek yok bence. Her türlü 80+ alınıyor
2k çözünürlükte evet çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri