buchanan171
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
arkadaşlar iyi günler, linkini eklediğim sistem takıldı ağıma da 5060ti olması cezbetti beni, size sormadan da bir iş yapmak istemiyorum teşekkür ederim şimdiden
16 Gb olmadığı için alınmaz. Önemli olan ti yada normal olması değil 8GB olması.arkadaşlar iyi günler, linkini eklediğim sistem takıldı ağıma da 5060ti olması cezbetti beni, size sormadan da bir iş yapmak istemiyorum teşekkür ederim şimdiden
Bu adam işte bu adam işi biliyor doğrusunu detayı ile yazmış ben sadece alınmaz demiştim. 8 GB vram güncel oyunlarda yetersiz.Alınmayacak kart yoktur hocam. Önemli olan fiyattır. Baktığında da aynı fiyata 9060XT 16GB bulunurken neden 8GB kart alınsın.
Alınmayacak kart yoktur hocam. Önemli olan fiyattır. Baktığında da aynı fiyata 9060XT 16GB bulunurken neden 8GB kart alınsın.
hocam dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak deneyimlemediğim için 8gb yeter diye düşünüyorum oynamak istediğim oyunlarda ultra olsun gibi bir derdim yok ekstra olarak bu dlss falan gelişiyor olması gönlümü rahatlatıyor gibi ama sormam gerekirse 8gb mesela nasıl sıkıntı çıkartır ve 30-32 bandında 16gb ekran kartlı bir sistem nasıl bulabilirimBu adam işte bu adam işi biliyor doğrusunu detayı ile yazmış ben sadece alınmaz demiştim. 8 GB vram güncel oyunlarda yetersiz.
Gaming gecesi takip etmen gerekiyor yada hazır sistem kampanyaları oluyor sınırlı stok onları takip etmen gerekiyor. En kolayı Gaming gecesi normal sistem fiyatları ederinin üstünde seyrediyor.hocam dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak deneyimlemediğim için 8gb yeter diye düşünüyorum oynamak istediğim oyunlarda ultra olsun gibi bir derdim yok ekstra olarak bu dlss falan gelişiyor olması gönlümü rahatlatıyor gibi ama sormam gerekirse 8gb mesela nasıl sıkıntı çıkartır ve 30-32 bandında 16gb ekran kartlı bir sistem nasıl bulabilirim
hocam incehesap cuma akşamları yapıyor ama hepsinden haberdar olmak istiyorum, diğer siteler için belirli günler var mıdır nasıl öğrenebilirizGaming gecesi takip etmen gerekiyor yada hazır sistem kampanyaları oluyor sınırlı stok onları takip etmen gerekiyor. En kolayı Gaming gecesi normal sistem fiyatları ederinin üstünde seyrediyor.
İndirim paylaşan sayfalar var telegram wp kanalları insta kanalları var bunlara katılırsan vatana falan düşen sistemlerin reklamını onlarda yapıyor komisyon için oradan toplu takip edebilirsin onun haricinde yt kanallarının bildirimleri var birde iyi sistem düşerse forumdaki bazı hocalarım Konu açıyor onlar var. Kanal çok yani takip lazım.hocam incehesap cuma akşamları yapıyor ama hepsinden haberdar olmak istiyorum, diğer siteler için belirli günler var mıdır nasıl öğrenebiliriz
teşekkürler hocam yorumun için, bütçe kısıtlı olunca bu tarz konularda ekstra mesai yapmak gerekiyor ben yavaştan herkesi takip etmeye başlayacağım şimdiİndirim paylaşan sayfalar var telegram wp kanalları insta kanalları var bunlara katılırsan vatana falan düşen sistemlerin reklamını onlarda yapıyor komisyon için oradan toplu takip edebilirsin onun haricinde yt kanallarının bildirimleri var birde iyi sistem düşerse forumdaki bazı hocalarım Konu açıyor onlar var. Kanal çok yani takip lazım.
Rica ederim. Bu bütçede 8 gb vrame para harcamanı önermem illa Nvidia olsun demiyorsan 9060xt de İşini görecektir. @İsimbulamajim bugün 43K bandında 5070li Sistem atmıştı mesela amd vatanda indirimdeydi. Bu tarz durumlar olabiliyor. Bilgili insanların paylaştığı sistemler genelde ya fiyatı uygun yada parçaları düzgün oluyor. Almadan önce konu açıp sorarsan altında cevaplanır zaten. Bilerek almış olursun.teşekkürler hocam yorumun için, bütçe kısıtlı olunca bu tarz konularda ekstra mesai yapmak gerekiyor ben yavaştan herkesi takip etmeye başlayacağım şimdi
Eğer attığım videoyu seyredersen nasıl sorunlar yaşayacağını anlayabilirsin.hocam dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak deneyimlemediğim için 8gb yeter diye düşünüyorum oynamak istediğim oyunlarda ultra olsun gibi bir derdim yok ekstra olarak bu dlss falan gelişiyor olması gönlümü rahatlatıyor gibi ama sormam gerekirse 8gb mesela nasıl sıkıntı çıkartır ve 30-32 bandında 16gb ekran kartlı bir sistem nasıl bulabilirim
saygılar hocam, yeterince farkındalık kazandım diyebilirimEğer attığım videoyu seyredersen nasıl sorunlar yaşayacağını anlayabilirsin.