5070 Hazır sistem alınır mı?

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
132
Bütçe
48000

Bu sisteme aynı ramden ayrı olarak bir tane daha takmayı düşünüyorum sizce alınır mı? hazır sistem olmak zorunda bütçe 50ye bile zor çıkar

Bu sisteme aynı ramden ayrı olarak bir tane daha takmayı düşünüyorum sizce alınır mı? hazır sistem olmak zorunda bütçe 50ye bile zor çıkar
daha iyi sistemler olabilir gigabyte auros ekran kartı hariç gigabyte alınmaz özellikle windforce

hocam gayet güzel sistem dediğiniz gibi 32 yaparsanız güzel olur

Neden alınmaz bilmediğimden soruyorum
hocam soğutması iyi değil bende gigabyte kart vardı 1 yıl kullandım bozuldu hep de sıcak çalışırdı hala soğutması iyi değil bu fiyatlara 2 fanlı galax ve inno3d bile daha iyi soğutuyor 50 bine bazen asus lu 5070 hazır kasaları düşebiliyor yada toplama yap bu işlemci için sıvı soğutma gerekli değil bazı şeylerden kısıp işlemci yada anakartı yükselte bilirsin net bütçen ne kadar?

hocam soğutması iyi değil bende gigabyte kart vardı 1 yıl kullandım bozuldu hep de sıcak çalışırdı hala soğutması iyi değil bu fiyatlara 2 fanlı galax ve inno3d bile daha iyi soğutuyor 50 bine bazen asus lu 5070 hazır kasaları düşebiliyor yada toplama yap bu işlemci için sıvı soğutma gerekli değil bazı şeylerden kısıp işlemci yada anakartı yükselte bilirsin net bütçen ne kadar?
Hocam tek tek toplamayı düşünmüyorum sadece hazır sistem olarak 48k gibi bir şey 50ye çıkmaz

bu nasıldır sizce

Hocam tek tek toplamayı düşünmüyorum sadece hazır sistem olarak 48k gibi bir şey 50ye çıkmaz

bu nasıldır sizce
vatandan alınmaz amd bakın işlemciyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin bir öneriniz varmıdır ben bulamadım başka 9070 sistem çıkıyor fakat işlemci 8400f'e düşüyor sizce değer mi 2k da kullanacağım

rami 2x8 bırakmak mantıklı mı bütçeyi zorlamaya gerek var mı 32 için

sizin bir öneriniz varmıdır ben bulamadım başka 9070 sistem çıkıyor fakat işlemci 8400f'e düşüyor sizce değer mi 2k da kullanacağım

rami 2x8 bırakmak mantıklı mı bütçeyi zorlamaya gerek var mı 32 için
değil hocam ram leri değiştirin işlemciyide 8400f almayın o kadar güçlü değiller 9070 almayın 5070 alın bütçeniz yeterse 9070 xt alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri