Neler Yeni

5070 ' in TR fiyatı ne olur sizce?

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SRKN G.
Beyler bugünlük son sorumu sorup çekiliyorum 😂 her kesin merak ettiği o malum soruya gelelim rtx 5070 in 550 dolar bir fiyatı var anlık kura baktığımızda 19500-20k civarı fiyat ediyor tabi bu fiyattan satmazlar fakat bazı kaynaklarda da 25600 civarı fiyat diyorlar bizim kazıkçı stokcu firmaları ve kazıkçı satıcıları da hesaba katarsak sizce bu kartın ortalama fiyatı ne olur? Ve stok Türkiye ye. Geldikten hemen sonra almak mı mantıklı yoksa bir kaç ay beklemek mi?

Cevaplar ve yorumlar benim için çok değerli

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Serkan
Yani vergilerle en fazla 30k olmasi gerekiyor. Ekstra üzerine bindirme yapmazlarsa

asko56

80+ Silver
Beyler bugünlük son sorumu sorup çekiliyorum 😂 her kesin merak ettiği o malum soruya gelelim rtx 5070 in 550 dolar bir fiyatı var anlık kura baktığımızda 19500-20k civarı fiyat ediyor tabi bu fiyattan satmazlar fakat bazı kaynaklarda da 25600 civarı fiyat diyorlar bizim kazıkçı stokcu firmaları ve kazıkçı satıcıları da hesaba katarsak sizce bu kartın ortalama fiyatı ne olur? Ve stok Türkiye ye. Geldikten hemen sonra almak mı mantıklı yoksa bir kaç ay beklemek mi?

Cevaplar ve yorumlar benim için çok değerli
35 binin altını bekleme çünkü bizde doviz görünen kur degil illegal kur üzerinden hesaplanıyor

2. 25 bin küsür den lansman fiyat olucak çok az stok ile sürekli f5 ata ata ne bulursna kapma şansın mevcut sonrası 30k üstü

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani vergilerle en fazla 30k olmasi gerekiyor. Ekstra üzerine bindirme yapmazlarsa
Ortalama 30bin lira olur.
35 binin altını bekleme çünkü bizde doviz görünen kur degil illegal kur üzerinden hesaplanıyor

2. 25 bin küsür den lansman fiyat olucak çok az stok ile sürekli f5 ata ata ne bulursna kapma şansın mevcut sonrası 30k üstü
İnşallah bu faiş fiyatlara sebep olan firmalara ana avrat söven bir ben değilimdir. Neredeyse 2 katı fiyatı oluyor çok sinir bozucu bir durum 😡

asko56

80+ Silver
İnşallah bu faiş fiyatlara sebep olan firmalara ana avrat söven bir ben değilimdir. Neredeyse 2 katı fiyatı oluyor çok sinir bozucu bir durum 😡
türkiyede büyük bir fırsatçılık var dediginiz teknoloji kısmı üfürrükten o yarre kısmı gidip normal marketden bir parça ürün almak isterseniz dün ile bugün arasında günlük 1 ila 5 lira oynuyor her gün fiyat degişiyor artık bu durumlar anormal enflasyonun oldugu yerde normal karşılamanız gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
ben 27-28k olacagini dusunuyorum galax falan alinir

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SRKN G.
ben 27-28k olacagini dusunuyorum galax falan alinir
Benim aklımda ki modelde o inşallah dediğiniz fiyatlar veya daha altında olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiyede büyük bir fırsatçılık var dediginiz teknoloji kısmı üfürrükten o yarre kısmı gidip normal marketden bir parça ürün almak isterseniz dün ile bugün arasında günlük 1 ila 5 lira oynuyor her gün fiyat degişiyor artık bu durumlar anormal enflasyonun oldugu yerde normal karşılamanız gerekiyor
Keşke bunları şikayet edebileceğimiz ve sonuç alabileceğimiz bir devlet kurumu olsa geçekten çok fazla faiş zamlar koyuyorlar

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Erdi
5070ti nin ben 38k 43k arası modele göre degiscegini düşünüyorum
Tabii rog suprim falan dersek bunlara 5k daha koymak lazim. Ben sahsen ilk çıktığında alinmasi taraftarıyim bir süre sonra fiyatlari tekrar yukarı çekecekler bizim aç gözlü malum mağazalar.

Top Bottom