https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-b650m-1tb-m-2-ssd-32gb-ddr5-ram-152120.html50 bin civarı bütçem var ve 5070 li bir sistem toplamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Hazır sistem olması şart mı?50 bin civarı bütçem var ve 5070 li bir sistem toplamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Hocam uğraşmak istemiyorum 2 bin 3 bin tl için ayrı ayrı almak çok iyi değil bide bu sistemde tek tek toplayınca hemen hemen aynı seviyelere geliyor gibi avantajı yok yaniHazır sistem olması şart mı?
Şimdi baktım en ucuz parçaları seçip toplayınca 59 bin tl fiyat çıkıyorHazır sistem olması şart mı?
Ben 48k olarak hesapladım anakartı biraz daha düşük seçsek 47k oluyor hatta.Hocam uğraşmak istemiyorum 2 bin 3 bin tl için ayrı ayrı almak çok iyi değil bide bu sistemde tek tek toplayınca hemen hemen aynı seviyelere geliyor gibi avantajı yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi baktım en ucuz parçaları seçip toplayınca 59 bin tl fiyat çıkıyor
Hocam bütün parçaları aynı olduğuna eminmiyiz ben birebir seçtim çünküBen 48k olarak hesapladım anakartı biraz daha düşük seçsek 47k oluyor hatta.
Ben fiyat performans olanlardan seçtim attığınız sisteme göre değil.Hocam bütün parçaları aynı olduğuna eminmiyiz ben birebir seçtim çünkü
O Zaman doğru bir karşılaştırma olmaz ki parçaların kalitesi düşerse fiyatta düşerBen fiyat performans olanlardan seçtim attığınız sisteme göre değil.
Ramlari düzeltince 53k ya çıkıyor o sistem o kadar çıkıyorsanız aşağıda attığım sistemi alın derim.O Zaman doğru bir karşılaştırma olmaz ki parçaların kalitesi düşerse fiyatta düşer
hocam 9070xt ekran kartı iyi hoşta ben sanki nvidia tarafına daha yakınım birde bende 4k monitör olmadığından 9070xt seviyesine çıkmaya gerek duymadım 5070 rahatlıkla beni idare edecektirRamlari düzeltince 53k ya çıkıyor o sistem o kadar çıkıyorsanız aşağıda attığım sistemi alın derim.
anakart: b650m![]()
AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
ram: 2x16
kasa: msi mag
soğutucu: fsp nc5