5070 SİSTEM ÇIKTI PC HOCASI-GG16

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,975
Bu sistem dün çıkmıştı

çok bir fiyat avantajı yok, b serisi anakart diyerek olabilecek en dandik atx bile olmayan anakart koyulmuş, ramler 2x8, en azından 32 gb lazım bu devirde ki anakartta sadece 2 slot var ileride upgrade de edemezsin böyle alırsan. onun dışında ben şahsen galax marka ekran kartı almam, hem dış görünüşüde bana göre çirkin duruyor. pcden anlamayan 15 yasinda cocuklara ballandira ballandira anlatmakla satarlar anca bu tarz sistemleri

çok bir fiyat avantajı yok, b serisi anakart diyerek olabilecek en dandik atx bile olmayan anakart koyulmuş, ramler 2x8, en azından 32 gb lazım bu devirde ki anakartta sadece 2 slot var ileride upgrade de edemezsin böyle alırsan. onun dışında ben şahsen galax marka ekran kartı almam, hem dış görünüşüde bana göre çirkin duruyor. pcden anlamayan 15 yasinda cocuklara ballandira ballandira anlatmakla satarlar anca bu tarz sistemleri
parça kalitesi üstte bilmeden konuşmayın komik duruma düşersiniz tek eksik 32 gb ram zaten özelleştirme ile alınıyor abdullahın oluşturdugu gravix 5a sistemden daha iyi konumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem dün çıkmıştı
sistemin dün çıktıgını biliyorum kimse buraya konu açmamış ben açtım

Dün konusu açıldı. Özelliştirme seçeneği sadece ramde. Aman aman bir fiyat avantajı yok sistemde.

Dün konusu açıldı. Özelliştirme seçeneği sadece ramde. Aman aman bir fiyat avantajı yok sistemde.
dün konusu sıcak fırsatlara açılmıştır buraya açılmadı

parça kalitesi üstte bilmeden konuşmayın komik duruma düşersiniz tek eksik 32 gb ram zaten özelleştirme ile alınıyor abdullahın oluşturdugu gravix 5a sistemden daha iyi konumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemin dün çıktıgını biliyorum kimse buraya konu açmamış ben açtım
Sanki yeni çıkmış gibi başlık atmışsınız onun için yazdım neyse bildiğiniz gibi yapın

Ben inceledim dün bunu yani pek böyle aham şaham bir olayı yoktu

dün konusu sıcak fırsatlara açılmıştır buraya açılmadı
Siz ne mantıkta açtınız hocam o zaman? Aynı şeyleri farklı konular altında açabiliyor muyuz yani? Yani aynı mantık değil mi sonuçta onu anlamadım.

ram bir üst model seçilmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,502
Üyeler
183,130
Son üye
Eren0593