Neler Yeni

5070 Şubat kaçı gibi çıkar sizce

Luxaraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
Arkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Arkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı
Şubatın ilk haftası gibi piyasaya sürüleceğini düşünüyorum

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bay fahare
Orada bir gümrük sınırlandırması falan var mı dışardan sipariş verebiliyor musun ?

asko56

80+ Silver
kıbrısta adam gibi internet yok 5070 alıp ne yapacaksın

Luxaraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kıbrısta adam gibi internet yok 5070 alıp ne yapacaksın
Dostum pek bilgili olan bi insan olmadığın ortada ama bu tarz insanlara da cevap verip burayı düzeltmek gerekiyor o yüzden emin ol Türkiye’in çoğu yerinden iyi internet hızım var sadece pahalı o da benim dert ettiğim bi durum değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada bir gümrük sınırlandırması falan var mı dışardan sipariş verebiliyor musun ?
Gümrük kısımından çok diğer ülkeler bizi kabul etmediği için dışarıdan almak çok zor oluyor

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sezer
Nvidaya sorman lazım kimse bilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular