5070 super çıkış yapacak mı beklenir mi

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
5070ti alacaktım stok bekliyorum msi trio için bide black fridayi ama superinde son yarı yıl kısmında çıkması bekleniyormuş bu ara yada aralık ocak gibi çıkması lazım
çıkması 5070ti fiyatını düşürür mü acaba beklesem mi aralık sonuna kadar yoksa düşmez mi alıp geçsem mi şu an resmen stokları yok ekran kartlarının fiyatları da korkunç

5070 süper 5070ti ayarında bir kart olamaz onu önceden bilmelisiniz saf güç olarak. 5070 ti 5080 modelinde kullanılan GB203 gpu chipi ile birlikte geliyor. Fiyatlar yükseliş eğiliminde düşüş yaşanacağını sanmıyorum ki ram fiyatları bu denli yükselmeye devam ederse ki edecek gibi, düşüş değil çok sert yükseliş görürüz. SSD fiyatları özellikle son birkaç gündür yükseliş eğiliminde, ram fiyatlarını söylememe gerek yok 2x hatta 3x yaptı, sırada ki talihli GPU'lar olabilir.

5070 süper 5070ti ayarında bir kart olamaz onu önceden bilmelisiniz saf güç olarak. 5070 ti 5080 modelinde kullanılan GB203 gpu chipi ile birlikte geliyor. Fiyatlar yükseliş eğiliminde düşüş yaşanacağını sanmıyorum ki ram fiyatları bu denli yükselmeye devam ederse ki edecek gibi, düşüş değil çok sert yükseliş görürüz. SSD fiyatları özellikle son birkaç gündür yükseliş eğiliminde, ram fiyatlarını söylememe gerek yok 2x hatta 3x yaptı, sırada ki talihli GPU'lar olabilir.
muhtemelen öyle olacak gibi düşünüyorum ben de geçen hafta 9 bine aldığım ramleri 14 binden aşaya satan satıcı bulunmuyor komik biraz durumumuz ben de iyice araştırdıktan sorna 5070ti şu an almaya karar verdim bakalım bu kadar yakınken bi cuma gününü beklerim umarım msi da stoğa girer bu gün son adetti bekliyim diye almadım haha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,029
Üyeler
185,016
Son üye
Lui Kang
Geri