shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,263
bakmanı tavsiye ederim ülkemizde pek yaygin olmasada yeni yeni pazara giriş yaptı ama eski ve cook kaliteli bir marka
Tamamdır usta PSU tercihim değişti.Evet FSP Vita'yı ben de öneriyorum hatta kullanıyorum Corsair'ın bu modeline göre biraz daha verimli çalışıyor
Hocam burada ki değerler alakartın kasa içerisindeki sıcaklığa etkisiyle mi alakalı? İlk defa böyle bir karşılaştırma görüyorum inceleyeceğim. Sizin bir anakart öneriniz var mı?evet zen5 için b840 dan yukarı çıkmak gerek ama tek markaya takılı kalmayın anakart konusunda bu listeye bakmanı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus sandığın kadar Asus değil bilesin
Teşekkür ederim ustam mesajlarını kontrol ettim ama anakart önerini göremedim. PSU'yu dediğiniz gibi araştıracağım hepsiburada üzerinde olması ve taksit imkanı sunması ayrı bir avantaj.elimden geldiğince fiyatını aşağı çekerek daha kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyorum istersen biraz araştırarak anakart ve psu önerime göz atabilirsin
Tamamdır ustam özür şimdi gördüm. Sağ olasın araştıracağım birazdan yarında son rötuşları yapıp sistemin parçalarını sipariş edeceğim. Gerçi daha tonla parça eksik sadece ekran kartını aldım monitör faresi klavyesi...önerdim muhtemelen yukarıda kalmış
2k monitor önerisini az önce başka konuda açmışlardı orayı da inceleyebilirsinTamamdır ustam özür şimdi gördüm. Sağ olasın araştıracağım birazdan yarında son rötuşları yapıp sistemin parçalarını sipariş edeceğim. Gerçi daha tonla parça eksik sadece ekran kartını aldım monitör faresi klavyesi...
İyi akşamlar hocam sağ olun her şey için alıp rahat kafayla 5 sene falan kullanmak istiyorum onun için sık eleyip ince dokumak gerekiyor. Reddite de bakacağım umarım ekran kartı üzmez pek bilindik bir marka değil. İnceleme videosu da pek yok gerçi sponsorluklarla falan alakalıdır.rica ederim yabancı kanallarda reddit te felan incelemelerde bulabilirsin iyi akşamlar
tamamdır hocam bakayımrica ederim yabancı kanallarda reddit te felan incelemelerde bulabilirsin iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k monitor önerisini az önce başka konuda açmışlardı orayı da inceleyebilirsin
Aynen hocam 5080 5070 TI arasında gidip geliyordum 38000 TL'ye görünce anlık kredi kartına koştum anında yapıştırdım ben bile anlamadım nasıl sipariş geçtiğimi.inceheaptan almıştın dün demi?? çok iyi fiyatti valla
Allah razı olsun ustam 3-5 ne düşürsek sevdiğimiz parçalardan cebimize kar kalır aslında pekte kaliteden taviz vermek istemiyorum bayadır zaten eski bir laptopla idare ediyordum. Artık ezber bir kelime oldu ama bir kere alıyoruz aldık mı tam olsun misali yoksa ileride ah şunu şöyle yapsaydım demekten iyidir.hayırlı olsun senin adina sevindim güzel bir sistemin olacak fiyat olarakta aşağı çektin mi 5 yıl kafan rahat
kalite ve fiyat bunlar önemli 4k daha aşağı daha iyi anakart var 1k aşağı daha iyi psu var gerek yok yani soğutucu seçtiğiniz için bişey demedim ama thermalright olarakta bakabilirsin güzel işler yapıyorlar yine 3 4k fiyat arasinda seçenekleri mevcut neyse konuyu çokta uzatıp forumu meşgul etmiyeyim hadi iyi akşamlarAllah razı olsun ustam 3-5 ne düşürsek sevdiğimiz parçalardan cebimize kar kalır aslında pekte kaliteden taviz vermek istemiyorum bayadır zaten eski bir laptopla idare ediyordum. Artık ezber bir kelime oldu ama bir kere alıyoruz aldık mı tam olsun misali yoksa ileride ah şunu şöyle yapsaydım demekten iyidir.