5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

Evet FSP Vita'yı ben de öneriyorum hatta kullanıyorum Corsair'ın bu modeline göre biraz daha verimli çalışıyor
Tamamdır usta PSU tercihim değişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet zen5 için b840 dan yukarı çıkmak gerek ama tek markaya takılı kalmayın anakart konusunda bu listeye bakmanı tavsiye ederim

asus sandığın kadar Asus değil bilesin
Hocam burada ki değerler alakartın kasa içerisindeki sıcaklığa etkisiyle mi alakalı? İlk defa böyle bir karşılaştırma görüyorum inceleyeceğim. Sizin bir anakart öneriniz var mı?

elimden geldiğince fiyatını aşağı çekerek daha kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyorum istersen biraz araştırarak anakart ve psu önerime göz atabilirsin

arada 3k var daha kaliteli daha ucuz düşün derim

senin isteğin doğrultusunda güncel zen5 olarak seçtim

elimden geldiğince fiyatını aşağı çekerek daha kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyorum istersen biraz araştırarak anakart ve psu önerime göz atabilirsin
Teşekkür ederim ustam mesajlarını kontrol ettim ama anakart önerini göremedim. PSU'yu dediğiniz gibi araştıracağım hepsiburada üzerinde olması ve taksit imkanı sunması ayrı bir avantaj.

önerdim muhtemelen yukarıda kalmış

asus anakartim asusu çok severdim sonra incelemer ve arastirmalar yaptim genel olarak herkes tuf serisi olsun düşük seviyeli urunlerinde sorun yaşıyor Asus üst seviyelerde güzel oynuyor rog felan ama alta indikce hep baska markalara yöneliyorum

gigabytin eagle serisi tatlı bir seri orta segmente oynuyor ama kapasitörler olsun güncellik olsun çok daha avantajli f/p

önerdim muhtemelen yukarıda kalmış
Tamamdır ustam özür şimdi gördüm. Sağ olasın araştıracağım birazdan yarında son rötuşları yapıp sistemin parçalarını sipariş edeceğim. Gerçi daha tonla parça eksik sadece ekran kartını aldım monitör faresi klavyesi...

rica ederim yabancı kanallarda reddit te felan incelemelerde bulabilirsin iyi akşamlar

Tamamdır ustam özür şimdi gördüm. Sağ olasın araştıracağım birazdan yarında son rötuşları yapıp sistemin parçalarını sipariş edeceğim. Gerçi daha tonla parça eksik sadece ekran kartını aldım monitör faresi klavyesi...
2k monitor önerisini az önce başka konuda açmışlardı orayı da inceleyebilirsin

rica ederim yabancı kanallarda reddit te felan incelemelerde bulabilirsin iyi akşamlar
İyi akşamlar hocam sağ olun her şey için alıp rahat kafayla 5 sene falan kullanmak istiyorum onun için sık eleyip ince dokumak gerekiyor. Reddite de bakacağım umarım ekran kartı üzmez pek bilindik bir marka değil. İnceleme videosu da pek yok gerçi sponsorluklarla falan alakalıdır.

2k monitor önerisini az önce başka konuda açmışlardı orayı da inceleyebilirsin
tamamdır hocam bakayım

inceheaptan almıştın dün demi?? çok iyi fiyatti valla

inceheaptan almıştın dün demi?? çok iyi fiyatti valla
Aynen hocam 5080 5070 TI arasında gidip geliyordum 38000 TL'ye görünce anlık kredi kartına koştum anında yapıştırdım ben bile anlamadım nasıl sipariş geçtiğimi.

hayırlı olsun senin adina sevindim güzel bir sistemin olacak fiyat olarakta aşağı çektin mi 5 yıl kafan rahat

hayırlı olsun senin adina sevindim güzel bir sistemin olacak fiyat olarakta aşağı çektin mi 5 yıl kafan rahat
Allah razı olsun ustam 3-5 ne düşürsek sevdiğimiz parçalardan cebimize kar kalır aslında pekte kaliteden taviz vermek istemiyorum bayadır zaten eski bir laptopla idare ediyordum. Artık ezber bir kelime oldu ama bir kere alıyoruz aldık mı tam olsun misali yoksa ileride ah şunu şöyle yapsaydım demekten iyidir.

Allah razı olsun ustam 3-5 ne düşürsek sevdiğimiz parçalardan cebimize kar kalır aslında pekte kaliteden taviz vermek istemiyorum bayadır zaten eski bir laptopla idare ediyordum. Artık ezber bir kelime oldu ama bir kere alıyoruz aldık mı tam olsun misali yoksa ileride ah şunu şöyle yapsaydım demekten iyidir.
kalite ve fiyat bunlar önemli 4k daha aşağı daha iyi anakart var 1k aşağı daha iyi psu var gerek yok yani soğutucu seçtiğiniz için bişey demedim ama thermalright olarakta bakabilirsin güzel işler yapıyorlar yine 3 4k fiyat arasinda seçenekleri mevcut neyse konuyu çokta uzatıp forumu meşgul etmiyeyim hadi iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri