Neler Yeni

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
Tamamdır hocam gerekli mesajları aldım ona göre araştıracağım sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalite ve fiyat bunlar önemli 4k daha aşağı daha iyi anakart var 1k aşağı daha iyi psu var gerek yok yani soğutucu seçtiğiniz için bişey demedim ama thermalright olarakta bakabilirsin güzel işler yapıyorlar yine 3 4k fiyat arasinda seçenekleri mevcut neyse konuyu çokta uzatıp forumu meşgul etmiyeyim hadi iyi akşamlar
Hocam sıvı soğutucuyu Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm değiştirmek benim için daha mantıklı sanırım başka bir konuda bunu önerdiğinizi gördüm.

Son düzenleme:

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
ahmet

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
iyi yaptin kankam gerçekten tasarımı tatlı onun
Ustam böyle böyle her parçayı indirimde yakalasam dadından yenmez valla SSD biraz beklediğim yerden yukarda ama SSD tarafında kesinlikle onu alacam başka çıkarı yok çokta acelesi yok diye düşünmeye başladım bozuk çıkacaksa her hangi bir parçada oda şansa artık.

iyi yaptin kankam gerçekten tasarımı tatlı onun

neler kaldı geriye
Sadece Ekran Kartıyla Sıvı soğutucuyu aldım henüz 😊

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
ahmet
Ustam böyle böyle her parçayı indirimde yakalasam dadından yenmez valla SSD biraz beklediğim yerden yukarda ama SSD tarafında kesinlikle onu alacam başka çıkarı yok çokta acelesi yok diye düşünmeye başladım bozuk çıkacaksa her hangi bir parçada oda şansa artık.

Sadece Ekran Kartıyla Sıvı soğutucuyu aldım henüz 😊
bekle ssd bakayım neymiş senin

şu listeyi inceleyetek al ve dram olsun

Son düzenleme:

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
bekle ssd bakayım neymiş senin

şu listeyi inceleyetek al ve dram olsun
Sağolun hocam erişim izni istedim ama kabul edilmemiş SSD tercihim zaten belli bu ARCTIC Liquid Freezer III 360 siparişini geçtim ama buna kasa bulmak çile gibi bir şey. Sanırım şu kasa uygun Lian Li Lancool 216 şimdi iptal edip tekrardan Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 tercih etmek istiyorum sonuçta daha kargoya verilmedi. Bir şey almak seçmek beni iyice yıldırmaya başladı 😁

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
ahmet
Sağolun hocam erişim izni istedim ama kabul edilmemiş SSD tercihim zaten belli bu ARCTIC Liquid Freezer III 360 siparişini geçtim ama buna kasa bulmak çile gibi bir şey. Sanırım şu kasa uygun Lian Li Lancool 216 şimdi iptal edip tekrardan Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 tercih etmek istiyorum sonuçta daha kargoya verilmedi. Bir şey almak seçmek beni iyice yıldırmaya başladı 😁
bildirim gelmedi erisim izni vereyim bekle

erişime açtım inceleyebilirsiniz

kasa olarak büyük al serin olsun tıkış tıkış olmasın

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
bildirim gelmedi erisim izni vereyim bekle

erişime açtım inceleyebilirsiniz

kasa olarak büyük al serin olsun tıkış tıkış olmasın
Sağ olun hocam baktım en iyi tercih kesinlikle kingston renegade olacak benim için. ARCTIC Liquid Freezer III 360 biraz heybetli olduğu için kasa seçme konusunda sıkıntı çekeceğim gibi duruyor çoğu e-atx kasaya bile sığmıyor galiba. Fakat fiyat olarak çok uyguna denk geldi normalde fiyatları 5k civarı 4300 tl ye aldım ama iade edesim var.

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
ahmet
alakası yok knk 360mm

atx mid tower kasa alın

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
alakası yok knk 360mm

atx mid tower kasa alın
Hocam Mid tower ATX'i ilk defa duyyorum masaüstü tarafında hiç bilgisayar kullanmadım sayılır. Sanırım biraz daha uzun kasa oluyor bilgi için teşekkür ederim sanırım sıvı soğutucuyu iptal etmemek daha doğru bir tercih olacak. Tabi uygun bi kasa bulursam 😂

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
ahmet
atx kasa gövdesi geniş kanka derinlemesine geniş yani anladın mi

200x100 dikdortgen ya hani bunalarda 200x130 gibi düşün

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bilal
atx kasa gövdesi geniş kanka derinlemesine geniş yani anladın mi

200x100 dikdortgen ya hani bunalarda 200x130 gibi düşün
Anladım ustam sağolun valla ücretli destek olsa bu kadar olur şak cevap geliyor Allah razı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,967
Üyeler
171,681
Son üye
NightWing
Top Bottom