Neler Yeni

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
ahmet
kasa sana dünde dedim geniş mid tower al ferah çalışsın şekil şukul olsun :D

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal
kasa sana dünde dedim geniş mid tower al ferah çalışsın şekil şukul olsun :D
Usta diyon diyon da bakıyom yok ediyom yok bide ARCTIC Liquid Freezer III 360 soğutucu galın diyorlar buna uygun kasa bulmakda zor mesh olsun 3 fan olsun yukarı doru arkada egzoz olsun güzel kaliteli olsun fanlar dahil typc olsunda 2 tane type a olsun fiyatıda ucuz olsun...

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal

bu nasıl mesela yoksa daha mi ucuz istiyorsun sen??

buna çok rahat takarsın soğutucunu
Yoks usta mesajı yazarken gaza geldim yazdımda yazdım 6k ya kadar bütçe ayırabilirim

Phanteks XT Pro Ultra
corsair 3500x
Cooler Master Masterbox mb600

Bunlar var uyumlu bulduklarım bir kaç model daha varda şimdi aklımda değil bir kaç model daha gezinip kafaya yatanı yapıştırcam

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
İhsan Öztürk

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
ahmet
Ustam geldi beni uyandırdı yoksa akvaryumu kakalayacak tı ustam bana :D corsair 3500x bu ona göre çok daha kalitelide fan çıkmıyor bide fan masrafı yapılırsa dadından yenmez.
lan sen görüntü istedim diye akvaryum dedim sen zaten onlarin fanını söküp atacaksın 4 fan yetiyor sana üste sıvı soğutman geliyor senin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende onu önerdim ya kanka güç kaynağını aldılar zaten boş halinde linke bıraktım yukarfa

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal
pvc plastik daha iyi kanka keşke koysalar kırılma riski yok yine cam gibi görünüyor

bak bunu al geç benide aratma sende hiç arama ucuzda zaten
Usta bunu biliyorum ama bana biraz fazla kaba gibi geliyor yoksa on numara makina
lan sen görüntü istedim diye akvaryum dedim sen zaten onlarin fanını söküp atacaksın 4 fan yetiyor sana üste sıvı soğutman geliyor senin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende onu önerdim ya kanka güç kaynağını aldılar zaten boş halinde linke bıraktım yukarfa
Usta çok geniş oda minimal bir şey bakıyorum genelde Allah büyük bu işinde üstesinden gelcez inşallah 😂

Top Bottom