Usta diyon diyon da bakıyom yok ediyom yok bide ARCTIC Liquid Freezer III 360 soğutucu galın diyorlar buna uygun kasa bulmakda zor mesh olsun 3 fan olsun yukarı doru arkada egzoz olsun güzel kaliteli olsun fanlar dahil typc olsunda 2 tane type a olsun fiyatıda ucuz olsun...kasa sana dünde dedim geniş mid tower al ferah çalışsın şekil şukul olsun![]()
Yoks usta mesajı yazarken gaza geldim yazdımda yazdım 6k ya kadar bütçe ayırabilirim
bu nasıl mesela yoksa daha mi ucuz istiyorsun sen??
buna çok rahat takarsın soğutucunu
gametech gamepower bunlar yaklaşmayacan hocam kalitesi 00000000000000
bunada bak ne gerek var 6k ya sen geniş ucuz alacaksın e bide göze hitap etsin yeter kasada marka secilmez hepsi teneke zaten
kanka bu kasa markaya bakmam kasada hepsi teneke sadece görüntü bana kalsa uzay montaj yaparim ona bile para vermemgametech gamepower bunlar yaklaşmayacan hocam kalitesi 00000000000000
bunlar cam diye plastik koyar hocam böyle hayırsızlarkanka bu kasa markaya bakmam kasada hepsi teneke sadece görüntü bana kalsa uzay montaj yaparim ona bile para vermem![]()
pvc plastik daha iyi kanka keşke koysalar kırılma riski yok yine cam gibi görünüyorbunlar cam diye plastik koyar hocam böyle hayırsızlar
Ustam geldi beni uyandırdı yoksa akvaryumu kakalayacak tı ustam banabunlar cam diye plastik koyar hocam böyle hayırsızlar
lan sen görüntü istedim diye akvaryum dedim sen zaten onlarin fanını söküp atacaksın 4 fan yetiyor sana üste sıvı soğutman geliyor seninUstam geldi beni uyandırdı yoksa akvaryumu kakalayacak tı ustam banacorsair 3500x bu ona göre çok daha kalitelide fan çıkmıyor bide fan masrafı yapılırsa dadından yenmez.
bende onu önerdim ya kanka güç kaynağını aldılar zaten boş halinde linke bıraktım yukarfa
Usta bunu biliyorum ama bana biraz fazla kaba gibi geliyor yoksa on numara makinapvc plastik daha iyi kanka keşke koysalar kırılma riski yok yine cam gibi görünüyor
bak bunu al geç benide aratma sende hiç arama ucuzda zaten
Usta çok geniş oda minimal bir şey bakıyorum genelde Allah büyük bu işinde üstesinden gelcez inşallahlan sen görüntü istedim diye akvaryum dedim sen zaten onlarin fanını söküp atacaksın 4 fan yetiyor sana üste sıvı soğutman geliyor senin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende onu önerdim ya kanka güç kaynağını aldılar zaten boş halinde linke bıraktım yukarfa