5070 TI Vanguard mı Gaming X Trio'mu?

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
60.000
Merhabalar, yakında MSI marka bir 5070TI alacağım ancak Gaming X Trio ve Vanguard arasında kaldım. Hangisinin soğutması daha iyidir, daha iyi götürür? Bir de Vanguard'a daha büyük diyorlar, kasama olur mu bilmiyorum, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Kasam; NZXT H6 Flow.

Merhabalar, yakında MSI marka bir 5070TI alacağım ancak Gaming X Trio ve Vanguard arasında kaldım. Hangisinin soğutması daha iyidir, daha iyi götürür? Bir de Vanguard'a daha büyük diyorlar, kasama olur mu bilmiyorum, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Kasam; NZXT H6 Flow.
o paraya 5080 alsan daha iyi değil mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Biliyorum ama tüm sistemi 5070 TI için dizdim. Ve dürüst olmak gerekirse, 5080 yerine en sağlamından bir 5070 TI daha mantıklı geliyor.

Biliyorum ama tüm sistemi 5070 TI için dizdim. Ve dürüst olmak gerekirse, 5080 yerine en sağlamından bir 5070 TI daha mantıklı geliyor.
tahminen işlemci x3d bir işlemci 5080 içinde yeterli olur ayrıca 2k da kullanıcak isen 5080 daha iyi olur

2K da kullanacğaım ve işlemcim R9 9900X ama 5070TI da karar kıldım. Vanguard mı yoksa Trio mu arasında kaldım sadece. Ve kasaya uyup uymayacağı konusunda tabii ki.

2K da kullanacğaım ve işlemcim R9 9900X ama 5070TI da karar kıldım. Vanguard mı yoksa Trio mu arasında kaldım sadece. Ve kasaya uyup uymayacağı konusunda tabii ki.
tavsiyem 5080 alman ama eğer illa 5070ti alıcam diyorsan vanguard 1.9cm daha uzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve soğutması daha iyi

O fiyatlara Palit veya inno3xd 5080 ler var. Ayrıca msi alsanda teknoloji biraz şans işi arkadaşımın corsair Rami durduk yere bozulmuştu.

O fiyata o kartların olduğunu biliyorum ancak kaliteli marka alıp aradan sıyrılma peşindeyim.

O fiyata o kartların olduğunu biliyorum ancak kaliteli marka alıp aradan sıyrılma peşindeyim.
kaliteli marka almak boş iş yanlış değilsem msi ile asusun yetkili servisleri aynı idi(tam emin değilim)ve fazlaca olumsuza yorumu vardı tavsiyem 5080 alman

Vanguard daha az ısınıyor görünüyor. Senin kasaya 36,5 cm uzunluğuna kadar ekran kartı takılıyormuş. Vanguard 36cm, Gaming X Trio ise 34cm uzunluğunda. Kasan yüzünden Gaming X Trio alsan daha iyi olur. Zaten ikisi de yeteri kadar sessiz ve serin çalışıyor görünüyor. Aradaki farkı anlamazsın.

Screenshot_1.webp

Peki sizce aradaki fiyat farki 5080 Vanguard almaya değer mi?

Geri