5070Ti 4K için yeterli olur mu?

Bi süre temiz götürür 4k da 5070ti, ikinci el piyasası güzel bir kart olduğu için 1-2 yıl sorunsuz götürse teknolojisi çok eskimeden satılıp üstüne biraz ekleyip 6080 falan alınabilir
Palitin mi ikinci eli daha iyidir Galaxın mı peki

Baktım da bant genişliği de yetiyor mfg kapalı halde çoğu oyun 40-60fps arası ultra ayarlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 hafta önce 49kya incehesapta vardı 5080 marka/modeli hatırlamıyorum, 3 gün önce de vatanda 51kya inno3d 5080 vardı.
Gainward dı model o da güzel bence, hepsi aynı ayarda kartlar giriş seviyesi olanların bi tek inno3d çok kurcalamadım

Palitin mi ikinci eli daha iyidir Galaxın mı peki
Galax daha iyi satabilir RGB sinden dolayı, soğutmaları aynı seviyelerde

Soğutmayla ilgili şikayetleri de varmış sanırım kullananların ama araştırayım derken kampanyayı kaçırdım zaten.
galaxta da var hocam belki hava sıcak olduğu içindir ama 75-90 arası fazla geldi bana. şu ana kadar satılan en fp 5070ti colorfuldu galiba 40k ya satıldı. devasa bir kart soğutması iyi baya ama kimi görsem iade ediyor onu da. stok buga girdi sonraki haftada hazır sistemle sattılar çok saçma şeyler döndü

Ekler

• 1752353774175.webp
    1752353774175.webp
    45.4 KB · Hit: 11
galaxta da var hocam belki hava sıcak olduğu içindir ama 75-90 arası fazla geldi bana. şu ana kadar satılan en fp 5070ti colorfuldu galiba 40k ya satıldı. devasa bir kart soğutması iyi baya ama kimi görsem iade ediyor onu da
Allah Allah sırf ucuz diye de sinerjiden ekran kartı almak da istemiyorum ama galax daha kafama yatıyor gibiydi.

Gainward dı model o da güzel bence, hepsi aynı ayarda kartlar giriş seviyesi olanların bi tek inno3d çok kurcalamadım

Galax daha iyi satabilir RGB sinden dolayı, soğutmaları aynı seviyelerde
Anladım mantıklı.
bu kasa yeterli olur dimi sistem için

Allah Allah sırf ucuz diye de sinerjiden ekran kartı almak da istemiyorum ama galax daha kafama yatıyor gibiydi.
valla kim ne derse desin hepsi giriş seviyesi ve aralarında çok bir fark yok. markaların tepe modelleri de çok pahalı nvidia kartlara bir boykot gelmeli :D tepe model 9070 xt 32 33k iken giriş seviyesi 5070 ti 40k alası gelmiyor insanın

galaxta da var hocam belki hava sıcak olduğu içindir ama 75-90 arası fazla geldi bana. şu ana kadar satılan en fp 5070ti colorfuldu galiba 40k ya satıldı. devasa bir kart soğutması iyi baya ama kimi görsem iade ediyor onu da. stok buga girdi sonraki haftada hazır sistemle sattılar çok saçma şeyler döndü
Her modelde var ısıdan şikayet eden, kimi adanada kimi izmirde yaşıyor, kiminin çok rezil hava akışı olan akvaryum kasaları oluyor, kimi exhaust fan bile takmıyor, bence takılmamak lazım yaz aylarında 2-5 derece farklara. Ben 5080 super çıktığında en ucuz modeli hangisiyse onu alıcam şahsen.

Hacı galax da palite ait zaten gainward'ın bir kısmı da palite ait. Ben testlerine bakmadım 2 kartın ama gidip de üst markalarına kötü çıkarıp alt markalarına iyi çıkaracaklarını sanmam.

valla kim ne derse desin hepsi giriş seviyesi ve aralarında çok bir fark yok. markaların tepe modelleri de çok pahalı nvidia kartlara bir boykot gelmeli :D tepe model 9070 xt 32 33k iken giriş seviyesi 5070 ti 40k alası gelmiyor insanın
Valla çok haklısınız da FSR4 ün yeni yeni meyve vermesi ve 9070XT nin tepe modellerinde bile soğutma sorunu olması bana AMDnin hala biraz daha zamana ihtiyacı olduğu düşüncesini veriyor.

Geri