5070Ti 4K için yeterli olur mu?

Reaksiyon skoru
18
Merhabalar ben G80SD Samsung Odyssey G8 monitör aldım da 4K çözünürlükte bir monitör bilgisayarı da 5070 Ti ile dizmek istiyorum.

5070Ti yeterli midir? Yeterliyse hangi modelini öneriyorsunuz benim kafamda şu anda gaming gen tr üzerinden almayı düşündüğüm GALAX 5070Ti 1-click OC var ama başka model öneriniz var mı? Daha ucuz ve galaxla aynı hatta daha iyi performansı, soğutmayı vs. verir diyeceğiniz?

X670E GAMING PLUS anakartla kullanacağım kasa olarak

Cougar Airface Pro RGB 850W 80+Gold Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower

iyi mi?

Yetersiz çünkü 12gb vram var. 5070 tisu bekle ya da 5080 çek gitsin zaten arada 15k var çoğu zaman 51kyı bile görüyor 5080ler.

Son düzenleme:
Uzun süre ultra ayarda götürmez saf güç olarak ama mfg fg gibi teknolojiler ile yeter bütçeniz varsa 5080 alın veya 5070 ti süper tanıtımını bekleyebilrisin ama baya bir zaman var onun içinde

Merhabalar ben G80SD Samsung Odyssey G8 monitör aldım da 4K çözünürlükte bir monitör bilgisayarı da 5070 Ti ile dizmek istiyorum.

5070Ti yeterli midir? Yeterliyse hangi modelini öneriyorsunuz benim kafamda şu anda gaming gen tr üzerinden almayı düşündüğüm GALAX 5070Ti 1-click OC var ama başka model öneriniz var mı? Daha ucuz ve galaxla aynı hatta daha iyi performansı, soğutmayı vs. verir diyeceğiniz?

X670E GAMING PLUS anakartla kullanacağım kasa olarak

Cougar Airface Pro RGB 850W 80+Gold Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower

iyi mi?
2-3 upscale ile idare eder 4k'da en azından birkaç sene mfgsiz bile ultra zorlayabilirsin. Palit GamingPro öneririm en ucuzlarından biri ama palit'in amiral gemisinin 1 alt modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetersiz çünkü 12gb vram var
12 mi?

2-3 upscale ile idare eder 4k'da en azından birkaç sene mfgsiz bile ultra zorlayabilirsin. Palit GamingPro öneririm en ucuzlarından biri ama palit'in amiral gemisinin 1 alt modeli

12 mi?
doğru 16, 4070tidan sonra 5070ti da 12 olarak geldi diye kalmış aklımda. Yine yetersiz bandwidth kurtarmayabilir.

Uzun süre ultra ayarda götürmez saf güç olarak ama mfg fg gibi teknolojiler ile yeter bütçeniz varsa 5080 alın veya 5070 ti süper tanıtımını bekleyebilrisin ama baya bir zaman var onun içinde
Maalesef 1 hafta içerisinde alışveriş yapacağım ve 5080 almak en azından 10 bin tl artı olarak bütçeye geçiyor. O da inno3d X3 rtx 5080
OC bile değil ve çok güven vermiyor indirimi kaçırdım zaten.

12 mi?
Ultra ile High settings arasında öyle çok fark var mı ki 4K da?

fazlasıyla yeterli şu an için ama 4k ileriye dönük 24gb vram daha iyi olur ben superleri beklerdim. galax şu an alınmaz fiyatı şişirmişler 42k ydı. incehesap arada 48 49k ya 5080 veriyor

Baktım da bant genişliği de yetiyor mfg kapalı halde çoğu oyun 40-60fps arası ultra ayarlarda.

fazlasıyla yeterli şu an için ama 4k ileriye dönük 24gb vram daha iyi olur ben superleri beklerdim. galax şu an alınmaz fiyatı şişirmişler 42k ydı. incehesap arada 48 49k ya 5080 veriyor
2-3 hafta önce 49kya incehesapta vardı 5080 marka/modeli hatırlamıyorum, 3 gün önce de vatanda 51kya inno3d 5080 vardı.

Bi süre temiz götürür 4k da 5070ti, ikinci el piyasası güzel bir kart olduğu için 1-2 yıl sorunsuz götürse teknolojisi çok eskimeden satılıp üstüne biraz ekleyip 6080 falan alınabilir

Aslında dün inno3d RTX 5080 52k'ydı da alamadım kaçırdım vatanda.

Prime day ile beraber alacağım da bir de seyahat durumum var o yüzden sürem az kampanya takip edemeyebilirim.

Palit GamingPro ile Galax 1-click OC arasında fark yok diyorsanız paliti tercih edebilirim tabi.

Geri