5070Ti 4K için yeterli olur mu?

yok hocam soğutma konusunda mükemmeller. en azından red devil ve nitro+ mükemmel. tek sorun memory temp galiba o da hepsinde var
He onu kastetmiştim evet yine de dediğim gibi ben 1-2 seneye düşüneceğim daha 2. el piyasasının da oturması gerekiyor bence.

Merhabalar ben G80SD Samsung Odyssey G8 monitör aldım da 4K çözünürlükte bir monitör bilgisayarı da 5070 Ti ile dizmek istiyorum.

5070Ti yeterli midir? Yeterliyse hangi modelini öneriyorsunuz benim kafamda şu anda gaming gen tr üzerinden almayı düşündüğüm GALAX 5070Ti 1-click OC var ama başka model öneriniz var mı? Daha ucuz ve galaxla aynı hatta daha iyi performansı, soğutmayı vs. verir diyeceğiniz?

X670E GAMING PLUS anakartla kullanacağım kasa olarak

Cougar Airface Pro RGB 850W 80+Gold Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower

iyi mi?
5070 Ti, 4K için yeterli ama her oyunda ultra ayar bekleme. DLSS açarsan çoğu oyunu rahat oynarsın.

Bu kasayı incelemiştim zamanında güzel bir kasa, gayet geniş ve PSU su da iyi, yeterli olacaktır
Bazı forumlarda PCIE slotu konusunda uyumsuzluk konusunda kasa alırken dikkat edin denmiş de bu kasanın PSU sunun detaylarını göremedim sadece 80+ gold standart olduğunu biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart monitör aynı sizle ben de sistemi tamamlamaya çalışıyorum :D psu olarak enermax dfx 1350w kasa olarak bilmiyorum ben indirimde nzxt lianli kovalıyorum
İyi denk gelmiş valla :D enermaxı ben de düşündüm de ayrı kasayla toplayınca öbür cougar kasadan 3-4k civarında pahalıya gelmesi soğuttu beni ama aynı zamanda oc de yapmayı düşünüyorum bilemedim o yüzden.

5070 Ti, 4K için yeterli ama her oyunda ultra ayar bekleme. DLSS açarsan çoğu oyunu rahat oynarsın.
Ayarları en kötü düzenler optimizasyon videolarını izlerim youtubedan sıkıntı yok ama High ile Ultra arasındaki kalite farkı gözle çok görülmüyorsa sıkıntı değil benim için zaten.

GTX 1660 Ti Laptop dan yükseltme yapıyorum zaten. :D

İyi denk gelmiş valla :D enermaxı ben de düşündüm de ayrı kasayla toplayınca öbür cougar kasadan 3-4k civarında pahalıya gelmesi soğuttu beni ama aynı zamanda oc de yapmayı düşünüyorum bilemedim o yüzden.
bütçe el vermiyorsa öyle yapın ama high end sistem topluyorsunuz hocam biraz paraya kıyın

bütçe el vermiyorsa öyle yapın ama high end sistem topluyorsunuz hocam biraz paraya kıyın
Zaten 5080 den vazgeçerek kalan parayı oraya dağıtmayı düşündüm de dediğim gibi sıkıntı çekiyorum kasa konusunda akvaryum olması gibi de bir derdim yok airflow iyi olsun benim için daha önemli sıcaklıklar.

Laptop kullandığımdan çok çektim sıcaklıktan zamanında sürekli throttling ile uğraştım tövbe ettirdi bana laptopdan.

Cougar GEX 850w gold PSU var, B tier ve B tier güzel kalite demek oluyor.
Kasanın kendinde GPU desteği olması ve toz filtreleri çok hoşuma gitmişti.
Anladım teşekkürler sanırım alacağım gibi zaten.

hem gpu hem de cpu overclocka yeterli midir peki 850W?

Native olarak mı yoksa DLSS MFG dahil mi? çünkü bu ikisini kullanmayı düşünüyorum da.

Geri